boekenbinder is momenteel afwezig,boekenbinder heeft de volgende melding achtergelaten:

Wegens verbouwing is Boekenbinder t/m 30-04-2024 afwezig

De verkoper verwacht te reageren na 30-04-2024
Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

julia burgers-drost, - het witte huis

Schrijver:
Titel: het witte huis
ISBN: 9789059771857
Taal: Nederlands
Uitgever: VCL/West-Friesland
Bijzonderheden: 2012, Gebonden met s.o. goede staat, 216 pag.
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Samenvatting
Na de dood van haar man Marc vindt er nog een tragedie plaats in Anthina's familie, waardoor ze de zorg voor haar nichtje en twee neefjes op zich moet nemen. Ze doet het met tegenzin, maar besluit wel een caravan aan te schaffen om met de kinderen in de weekends heen te gaan. Dan komt ze ook in contact met een leuke man - maar wel een met geheel eigen plannen voor de toekomst. Is er een mogelijkheid om samen te komen?
Recensie(s)
Anthina woont, na een kort huwelijk met de inmiddels overleden Marc van Hessum ten Hove, alleen in het witte huis. Het huwelijk met Marc is een teleurstelling geworden. Nu is Anthina een jonge, rijke weduwe die zich geen raad weet met het bezit dat haar is nagelaten. Totdat haar broer en zijn vrouw een ernstig ongeluk krijgen en Anthina tegen wil en dank de zorg voor hun drie kinderen op zich neemt. De problemen in het boek stapelen zich op, de verwikkelingen zijn niet altijd even waarschijnlijk, maar het verhaal boeit. De lezer kan zich inleven in de diverse personages, die hun problemen verwerken en nieuw geluk vinden. Een christelijke familieroman voor een groot publiek. Normale druk.
Verder lezen

boekenbinder uit Egmond-Binnen

particulier

Logo boekenbinder

Let op! Kijk ook in uw map "ongewenste mail". Soms komen berichten van Boekwinkeltjes.nl daarin terecht.
De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum en een wunderkammer met etnografica, naturalia en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Van maart t/m november ieder weekend van 15.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

De verkoper zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

julia burgers-drost, - het witte huis julia burgers-drost, - het witte huis