Kasse, Bram en Yvonne - Foto van een droom / dagboek van een jo

Schrijver:
Titel: Foto van een droom / dagboek van een jong gezin over rouw, ziekte en houvast
Taal: Nederlands
Uitgever: Ark
Bijzonderheden: zie de foto's - christelijk
Prijs: € 1,99 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Samenvatting
Foto van een droom 1e druk is een boek van Bram Kasse uitgegeven bij Ark Media. ISBN 9789033818509

Een kind verliezen, dat is een van de ergste dingen die een mens kan overkomen. Bram en Yvonne Kasse weten dit uit ervaring. Nadat zij eerder gezegend werden met twee gezonde kinderen, moesten de jonge ouders door de pijn heen van het verlies van hun pasgeboren zoontje Roan, die met een ernstige hartafwijking ter wereld kwam. In Foto van een droom geven zij elk vanuit hun eigen perspectief een beschrijving van deze moeilijke tijd. In deze terugblik in dagboekvorm is de lezer getuige van mooie, angstige en verdrietige momenten zonder ooit het gevoel te hebben een indringer te zijn.Naast het verhaal van Roan vertellen ze ook over hun vierde kindje, Deborah. Ook zij blijkt een aangeboren hartafwijking te hebben. Gelukkig is Deborah door een serie ingrijpende operaties in leven gebleven, maar de zorg over haar gezondheid is een constante.
Toon minder
Recensie(s)
Een baby van elf dagen oud overlijdt aan een onverwacht ernstige hartkwaal, een verdriet voor de ouders dat dikwijls onderschat wordt. Als de moeder weer in verwachting is, blijkt ook dat tweede kindje ernstig ziek te zijn en opnieuw ondergaan de ouders de angsten of dit kindje zal overleven. Na twee jaren blijkt het goed te gaan, al zal dit kind nog vaak aan het hartje geopereerd moeten worden. De ouders die om de beurt een stukje dagboek schrijven over hun zieke kinderen, doen dat zo, dat je het boek in een adem uitleest. Hun gevoelens komen over en de vader stelt dat anderen daar volgens hem meer aan hebben dan aan boeken, die vertellen hoe mensen moeten rouwen. In een interview achterin het boek zijn de auteurs heel open over die gevoelens. Ook trouwens over hun relatieontwikkeling in die tijd en over hun gedachten over God. Het interview is daardoor bijzonder interessant. Wel een boek dat vanuit een diep geloof is geschreven; er worden nogal wat psalmteksten aangehaald. Die invalshoek zou de lezerskring kunnen beperken.

T. van Oirschot-Sparla
Verder lezen

Appelboom1946 uit Rotterdam

particulier

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Kasse, Bram en Yvonne - Foto van een droom / dagboek van een jong gezin over rouw, ziekte en houvast Kasse, Bram en Yvonne - Foto van een droom / dagboek van een jong gezin over rouw, ziekte en houvast Kasse, Bram en Yvonne - Foto van een droom / dagboek van een jong gezin over rouw, ziekte en houvast Kasse, Bram en Yvonne - Foto van een droom / dagboek van een jong gezin over rouw, ziekte en houvast Kasse, Bram en Yvonne - Foto van een droom / dagboek van een jong gezin over rouw, ziekte en houvast Kasse, Bram en Yvonne - Foto van een droom / dagboek van een jong gezin over rouw, ziekte en houvast Kasse, Bram en Yvonne - Foto van een droom / dagboek van een jong gezin over rouw, ziekte en houvast Kasse, Bram en Yvonne - Foto van een droom / dagboek van een jong gezin over rouw, ziekte en houvast Kasse, Bram en Yvonne - Foto van een droom / dagboek van een jong gezin over rouw, ziekte en houvast

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Appelboom1946

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Appelboom1946
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Appelboom1946 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Appelboom1946 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Appelboom1946 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.