Bouwman, Raymond (redactie) - 30 jaar realisten.

Schrijver:
Titel: 30 jaar realisten.
ISBN: 9789071403026
Taal: Nederlands
Uitgever: Galerie Mokum
Bijzonderheden: 1992, Gebonden met doorzichtig stofomslag (2 kleine scheurtjes in s.o.), 127 pp. Fotografie: Frans Hemelrijk.
Prijs: € 8,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
De Amsterdamse galerie Mokum is al sinds 1962 een platform voor realistisch werkende kunstenaars. Het dertigjarig bestaan werd gevierd met een tentoonstelling in het Larense Singermuseum en met een fraaie jubileumuitgave. In de inleiding daarvan wordt de geschiedenis van de galerie geschetst tegen de achtergrond van de moderne kunstgeschiedenis. Eens te meer wordt uit deze beschrijving pijnlijk duidelijk hoe de realistische kunst genegeerd werd en wordt door het 'officiële' kunstcircuit. Het boek biedt van 23 kunstenaars (op één na alle schilders) een korte tekst met wat achtergrondinformatie, en reprodukties in kleur van hun werk.
Verder lezen

De boekenzolder uit Sellingen

Logo De boekenzolder

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De boekenzolder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De boekenzolder
  • Na uw bestelling ontvangen u en De boekenzolder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De boekenzolder vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De boekenzolder kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.