Böll, Heinrich - Eng is de poort

Schrijver:
Titel: Eng is de poort
Taal: Nederlands
Uitgever: Allert de Lange, Amsterdam
Bijzonderheden: 1965, Paperback, 4de druk, 215 pagina's
Prijs: € 5,80 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Vlak voor de oorlog is Fred met Käte getrouwd en inmiddels hebben zij drie kinderen, een onderweg en een vroeggestorven tweeling.
Deze roman gaat over armoede en de verwoestende
invloed daarvan op de psyche van de mens. In het boek
wordt slechts een weekeinde in het leven van deze
gescheiden levende echtelieden beschreven.
Een prachtige scène is die waarin Käte te biecht gaat bij een pastoor die in eerste instantie geschokt reageert op haar bekentenissen en haar slechts voorlopig absolutie wil geven en eerst met een confrater wil overleggen alvorens hij de absolutie definitief wil maken.
Verder lezen

Aleida's Bookshop

particulier

Aleida's Bookshop uit Huissen

Logo Aleida's Bookshop

De meeste boeken zijn uit mijn eigen privé collectie. Ze zijn veelal met doorzichtig plastic gekaft waardoor ze er als nieuw uitzien en ook zo voelen. Leest erg prettig.
Per zending (één of meerdere boeken tegelijkertijd) zijn de verzendkosten, voor aflevering in Nederland vaak € 4,95 bij ophalen bij een "UPS-pick-up-point", verder lopen deze uiteen van € 4,05 tot € 7,95. Afhankelijk van de grootte van het boek en de wijze van verzending. Voor buitenlands adressen gelden andere, hogere tarieven.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Böll, Heinrich - Eng is de poort

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Aleida's Bookshop

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Aleida's Bookshop
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Aleida's Bookshop een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Aleida's Bookshop vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Aleida's Bookshop kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.