Ewijk, Ton van - Bedreigde en kwetsbare vogels in Nederland + B

Schrijver:
Titel: Bedreigde en kwetsbare vogels in Nederland + Beschermde planten en dieren (2 boeken)
Taal: Nederlands
Uitgever: Schuyt & Co + Kosmos
Bijzonderheden: 1996 / 1994, hardcover, 24x17 cm, 127 + 141 pagina's
Prijs: € 6,00
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Bedreigde en kwetsbare vogels.
Naslagwerk op het gebied van de vogelbescherming in Nederland. Na een hier en daar kritische algemene inleiding volgt een beschrijving van de verschillende biotopen (kust en wad, riet- en moerasland en vochtige duinvalleien, veenweiden en ander grasland, bos en heide, agrarische gebieden). Hierna volgt een aantal beleidsaanbevelingen van Vogelbescherming Nederland. Er wordt ook een vijftal vogels beschreven waarmee het in ons land redelijk goed gaat. Aan het eind van het boek komt een aantal hoofdpunten uit de Vogelwet 1936 aan bod. Deze uitgave is een prima aanvulling op 'Beschermde planten en dieren in Nederland' (a.i. 95-34-159-5), waarin de flora en de rest van de fauna wordt behandeld. Het is een luxere uitvoering van 'Vogels van de Rode Lijst' (a.i. 96-11-217-4). Het betreft hier een uitgave met fraaie kleurenillustraties en een prettige verhaalstijl. Verplichte literatuur voor een ieder die het lot van de ons land levende vogels ter harte gaat. Maar ook andere natuurminnaars zullen er veel van hun gading in vinden.
(Biblion recensie, C. Pot.)

BESCHERMDE PLANT EN DIER NEDERLAND
Alle bedreigde plante- en diersoorten in Nederland worden wettelijk beschermd door de Natuurbeschermingswet. Sinds de invoering van deze wet in 1973 is de lijst van beschermde planten en dieren, door middel van Koninklijke Besluiten, helaas alleen maar gegroeid. In deze uitgave worden alle beschermde planten en dieren weergegeven door de schitterende tekeningen van Ulco Glimmerveen, Rein Westra en Taco Westra met een heldere beschrijving van Tom van Ewijk.
Verder lezen

lezen.muziek uit Mierlo

particulier

Logo lezen.muziek

Lezen&Muziek heeft uitsluitend boeken en tijdschriften uit privébezit. Geen handelsvoorraad. Bij meer boeken, minder verzendkosten. Verzendkosten gelden voor Nederland. Voor alle boeken en tijdschriften geldt dat er enige gebruikssporen zijn en meestal naam en aankoopdatum op p3. Snelle service en goede verpakking. Boeken ophalen in Mierlo is prima.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Ewijk, Ton van - Bedreigde en kwetsbare vogels in Nederland + Beschermde planten en dieren (2 boeken) Ewijk, Ton van - Bedreigde en kwetsbare vogels in Nederland + Beschermde planten en dieren (2 boeken) Ewijk, Ton van - Bedreigde en kwetsbare vogels in Nederland + Beschermde planten en dieren (2 boeken) Ewijk, Ton van - Bedreigde en kwetsbare vogels in Nederland + Beschermde planten en dieren (2 boeken)

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij lezen.muziek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met lezen.muziek
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en lezen.muziek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van lezen.muziek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • lezen.muziek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.