Gilpatrick, Noreen . Vertaling Ellen Segeren Omslagontwerp Jan de Boe

Schrijver:
Titel: En viel Dood neer...
ISBN: 9789041001528
Uitgever: Areopagus Uitgeverij uit 1994 te Amsterdam
Bijzonderheden: Paperback 21x13 formaat 319 pagina's slappe kaft Omslagfoto Wim van de Hulst
Prijs: € 13,75
Verzendkosten: € 3,90 (binnen Nederland)
Meer info:
Final Design Oorspronkelijke Titel 
Wanneer een vrouw sterft aan een overdosis morfine, krijgt Kate MacLean haar eerste moordzaak toegewezen. Ze komt al snel tot de ontdekking dat het slachtoffer niet erg geliefd was en dat ze uit een aantal verdachten de moordenaar moet zien te elimineren. Wat in eerste instantie een overzichtelijke zaak lijkt, verandert echter zodra er meer slachtoffers op dezelfde manier sterven. Degelijk speurwerk, vrouwelijke intutie en erg veel doorzettingsvermogen brengen MacLean uiteindelijk, ondanks tegenwerking van een aantal mannelijke collega's, bij de dader. Een prettig leesbaar verhaal met een goed opgezet en uitgewerkt plot. Enigszins vergelijkbaar met het werk van Patricia Cornwell, maar wel iets minder intelligent geschreven. Seattle en omgeving, het politiebureau, de onderzoeken en de onderlinge verhoudingen tussen collega's worden op een aangename manier beschreven, met veel oog voor details, waardoor het verhaal geloofwaardig en boeiend is. Normale druk. Wit omslag met titel in rood en afbeelding van de hoofdpersoon met getrokken pistool.
Verder lezen

De Olde Jan uit Herwen

particulier

Logo De Olde Jan

de olde Jan Van alles en nog wat en
donderdag en zaterdag morgen snuffelmorgen .. de olde Jan nu ook op twitter ... er is geen betere buur dan de natuur Januari is de Louwmaand de natuur in Januari : kleumende ijsvogels en bloeiende toverhazelaar & februari - sprokkelmaand .. Maart - Lentemaand .. April, Grasmaand & Filosofiemaand .. Mei, Bloeimaand. Juni Zomermaand. Juli Hooimaand. Augustus Oogstmaand. September Herfstmaand.Oktober, Wijnmaand, November Slachtmaand. December, Wintermaand met Onnozele kinderen .. wilt Uw zeker zijn laat het ons weten dan verzenden wij met bar code , Bezorging vindt plaats via TNT
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Gilpatrick, Noreen . Vertaling Ellen Segeren  Omslagontwerp Jan de Boer - En viel Dood neer...

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Olde Jan

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Olde Jan
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Olde Jan een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Olde Jan vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Olde Jan kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.