Katzenbach, John Vertaling Hugo Timmerman - In het Heetst van

Schrijver:
Titel: In het Heetst van de Zomer
ISBN: 9789044926927
Taal: Nederlands
Uitgever: Bruna Uitgevers, A.W. te Utrecht uit 1982 Zwarte Beertjes 2692
Bijzonderheden: Pocket 394 pagina's 17x11 formaat Zwarte beertjes 2692
Prijs: € 7,25
Verzendkosten: € 3,90 (binnen Nederland)
Meer info:
In the Heat of the summer Oorspronkelijke Titel 
Op een exclusieve golfbaan in Miami wordt het levenloze lichaam van een jonge vrouw aangetroffen.Verslaggever Malcolm Anderson schrijft erover in de krant. Kort daarna wordt hij opgebeld door een man die zich als de moordenaar van het meisje bekendmaakt en die zelfs nog met een aantal details komt die Malcolm in zijn verslag over het hoofd heeft gezien...Vanaf dat moment komt Anderson niet meer van hem los. In de dagen en weken die volgen wordt hij na elke moord waarover hij schrijft, gebeld. Telkens krijgt hij meer te horen, en stukje bij beetje komt hij dichter bij de kern. Maar net niet dicht genoeg en steeds weer klinkt die laatste, tergende zin: 'je hoort nog van me' ' Van verslaggever, registrerend oog en toeschouwer verandert Anderson in deelnemer, een van de hoofdrolspelers in het psychopathische spel van de moordenaar. Dan realiseert Anderson zich dat er slechts een overwinnaar kan zijn: hijzelf of de moordenaar.
Verder lezen

De Olde Jan uit Herwen

Logo De Olde Jan

de olde Jan Van alles en nog wat en
donderdag en zaterdag morgen snuffelmorgen .. de olde Jan nu ook op twitter ... er is geen betere buur dan de natuur Januari is de Louwmaand de natuur in Januari : kleumende ijsvogels en bloeiende toverhazelaar & februari - sprokkelmaand .. Maart - Lentemaand .. April, Grasmaand & Filosofiemaand .. Mei, Bloeimaand. Juni Zomermaand. Juli Hooimaand. Augustus Oogstmaand. September Herfstmaand.Oktober, Wijnmaand, November Slachtmaand. December, Wintermaand met Onnozele kinderen .. wilt Uw zeker zijn laat het ons weten dan verzenden wij met bar code , Bezorging vindt plaats via TNT
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Katzenbach, John  Vertaling Hugo Timmerman - In het Heetst van de Zomer

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Olde Jan

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Olde Jan
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Olde Jan een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Olde Jan vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Olde Jan kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.