Wilson Harriet E Nederlandse vertaling Nettie Vink - Ons Zwart

Schrijver:
Titel: Ons Zwartje of: schetsen uit het leven van een vrije zwarte vrouw
ISBN: 9789063281328
Uitgever: Sara Feminstische Uitgeverij uit 1986
Bijzonderheden: Gebonden 18x10 formaat 164 pagina's [harde kaft] Biep exemplaar
Prijs: € 9,75
Verzendkosten: € 3,90 (binnen Nederland)
Meer info:
In de historische reeks van de feministische uitgeverij Sara een boek gepubliceerd in 1859 en de eerste roman geschreven door een zwarte vrouw in de V.S. Het is het verhaal van een mulat die als kind door haar moeder is achtergelaten bij een blanke familie in het Noorden van de V.S. Op zeer jeugdige leeftijd wordt ze totaal uitgebuit door haar meesteres waardoor haar gezondheid slecht wordt. Toch heeft ze vrienden en ondanks alle ellende leert ze lezen en schrijven en de Bijbel wordt een grote steun. Door haar slechte gezondheid kan ze het zware werk niet meer doen en leert ze hoeden maken. Ze ontmoet een zwarte prediker huwt, krijgt een kind en wordt in de steek gelaten. Ze moet het kind afstaan omdat ze het niet kan verzorgen. Wanneer ze eindelijk wel in staat is dat te doen sterft het kind. In een appendix van 57 bladzijden worden de achtergronden van de schrijfster bekeken en wordt een analyse gemaakt van haar boek. Goed leesbare sentimentele roman.
Verder lezen

De Olde Jan uit Herwen

particulier

Logo De Olde Jan

de olde Jan Van alles en nog wat en
donderdag en zaterdag morgen snuffelmorgen .. de olde Jan nu ook op twitter ... er is geen betere buur dan de natuur Januari is de Louwmaand de natuur in Januari : kleumende ijsvogels en bloeiende toverhazelaar & februari - sprokkelmaand .. Maart - Lentemaand .. April, Grasmaand & Filosofiemaand .. Mei, Bloeimaand. Juni Zomermaand. Juli Hooimaand. Augustus Oogstmaand. September Herfstmaand.Oktober, Wijnmaand, November Slachtmaand. December, Wintermaand met Onnozele kinderen .. wilt Uw zeker zijn laat het ons weten dan verzenden wij met bar code , Bezorging vindt plaats via TNT
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Wilson  Harriet E Nederlandse vertaling Nettie Vink - Ons Zwartje  of: schetsen uit het leven van een vrije zwarte vrouw

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Olde Jan

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Olde Jan
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Olde Jan een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Olde Jan vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Olde Jan kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.