I. Ouwehand A. Drost - Elektronische materialen 2 Voor het

Schrijver:
Titel: Elektronische materialen 2 Voor het middelnbaar beroepsonderwijs
ISBN: 9789023604082
Taal: Nederlands
Uitgever: Nijgh & Van Ditmar 1e druk,1989 9023604083 9789023604082
Bijzonderheden: geb. softcover 213pp in zeer goede staat, afb. in z/it
Prijs: € 20,80
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Door middel van een besturing kan een machine zelfstandig een taak uitvoeren. De digitale besturing reageert op ingangssignalen en voert een hierbij voorgeschreven actie uit. Signaalgevers en uitvoerorganen worden kort besproken. De verschillende vormen van eenvoudige combinatorische- en volgordebesturingen, pneumatisch en elektrisch uitgevoerd, worden beschreven, evenals de schakelalgebra om besturingsformules, waarmee de functie van de besturing vastgelegd wordt, te vereenvoudigen. De vrij programmeerbare besturing met PLC wordt aan de hand van twee typen PLC's behandeld. Besturingen met tijdvertragingen en geheugens komen als laatste aan de orde. Het is een leerboek voor de m.t.s. De theorie wordt aan de hand van voorbeelden behandeld. Na elk hoofdstuk zijn opgaven (zonder antwoorden) opgenomen. Bevat zwart-witte foto's, tekeningen en schema's.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.