Wijk, Aart A. van en Hans A.M. Haring - Het paard van Phaëthon.

Schrijver:
Titel: Het paard van Phaëthon. Herinneringen aan de Gloster Meteor in Nederland 1948-1959. Trappen, toeren, trimmen.
ISBN: 9789073304512
Taal: Nederlands
Uitgever: Bonneville, Bergen
Bijzonderheden: Gebonden, 1999, 416 blz. Met foto's en tekeningen.
Prijs: € 14,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Van 1948 tot 1959 deed bij de Koninklijke Luchtmacht de Gloster Meteor dienst, dit was één van de allereerste straaljagers ter wereld. In totaal had de KL 221 Gloster Meteors in gebruik en 45 trainers (tweezitstoestellen). Dit boek verhaalt de gebeurtenissen met deze straaljagers, de opleiding, het vliegen, de eigenaardigheden, de ongelukken. Alle gebeurtenissen zijn gebundeld aan de hand van eigen verhalen van de meer dan honderd voormalige piloten; de taal is dan ook doorspekt met, veelal Engels, vakjargon. Heel bijzonder is het zoals gesproken en geschreven wordt over de mensen die de ongelukken niet overleefden. Die 52 mensen zijn ingedeeld bij een apart squadron, het 329ste. In het boek zijn vijf foto's en zo'n dertig tekeningen, alle in zwart-wit opgenomen. Een interessant boek, dat een indringend beeld geeft over de vreugden en angsten van piloten.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

particulier

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.