Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Folsom, Allan - Dag van ontmaskering

Schrijver:
Titel: Dag van ontmaskering
ISBN: 9789022552872
Taal: Nederlands
Uitgever: Boekerij
Bijzonderheden: 2009, paperback, 2de druk, 415 pagina's
Prijs: € 6,95 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Striker, een enorm bedrijf dat is gespecialiseerd in oliemanagement, doet een verbazingwekkende ontdekking tijdens een routineonderzoek naar de ligging van een kleine oliereserve aan de kust van Equatoriaal Guinea. Op een seismogram is te zien dat onder het kleine olieveld een veld ligt dat meer olie bevat dan heel Saoudi-Arabië.Striker is van mening dat het eigenaar van het olieveld is, door een getekende overeenkomst, en dus in feite heel Equatoriaal Guinea bezit. Met de hulp van de cia en de militaire organisatie Hadrian wil Striker de huidige regering omverwerpen en zo controle over het land krijgen. Een geheimzinnig document, dat alleen bekend is onder de naam Het Hadrianus Memorandum, blijkt hierin van essentieel belang.
Verder lezen

Aleida's Bookshop uit Huissen

particulier

Logo Aleida's Bookshop

De meeste boeken zijn uit mijn eigen privé collectie. Ze zijn veelal met doorzichtig plastic gekaft waardoor ze er als nieuw uitzien en ook zo voelen. Leest erg prettig.
Per zending (één of meerdere boeken tegelijkertijd) zijn de verzendkosten, voor aflevering in Nederland vaak € 4,95 bij ophalen bij een "UPS-pick-up-point", verder lopen deze uiteen van € 4,30 tot € 8,90. Afhankelijk van de grootte van het boek en de wijze van verzending. Voor buitenlands adressen gelden andere, hogere tarieven.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Folsom, Allan - Dag van ontmaskering