Koppen , Chris A. J. van . [ ISBN 9789066112421 ] 0720 - Geuzen

Schrijver:
Titel: Geuzen van de Negentiende Eeuw. ( Abraham Kuyper en Zuid-Afrika . ) Hoewel de genoemde van 1901-1905 ministerpresident was en hij nog tot het einde van het jaar 1920 leefde, lijkt mij dit een juiste uitspraak. Kuyper behoort tot de negentiende eeuw;-
ISBN: 9789066112421
Uitgever: Inmerc .
Bijzonderheden: paperback in als nieuwe staat - 0720 - 1e dr. 1992 - 320 p. - 620 gr - 15x23 cm
Prijs: € 15,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
- toen kwamen zijn ideeen tot stand en realiseerde hij in de praktijk wat hem daarmee voor ogen stond. En een grote figuur was hij zeker. Over geen Nederlandse politicus uit die periode - of een andere periode uit de geschiedenis - is zoveel geschreven, ook in de vorm van proefschriften, als over Kuyper.

Het is te verdedigen dat Kuyper niet slechts een van de grote figuren van de negentiende eeuw is, maar dat hij als geen ander heeft bijgedragen aan de Nederlandse samenleving, zoals deze zich tot ver in de twintigste eeuw vertoonde. Ik bewijs dat niet hier, omdat het nu gaat om het boek van Van Koppen, dat ik met meer dan gewone belangstelling ter hand heb genomen. Zelf behoor ik tot de groep van schrijvers die een proefschrift over Kuyper het licht hebben doen zien ('Het maatschappijbeeld van Abraham Kuyper' uit 1967).

Van Koppens boek bestaat in feite uit drie stukken. Het eerste hoofdstuk heet: 'Kuyper tussen Engeland en Duitsland'. Dat eindigt op bladzijde 25. Dan volgt, tot en met bladzijde 208, het grootste gedeelte en wel over ZuidAfrika, de Boeren en hun strijd met de Britten en de reacties daarop in Nederland, met name die van de antirevolutionairen, Kuyper voorop. De bladzijden 209-236 bevatten het laatste hoofdstuk onder de titel: 'Over recht en natie, Kuyper, Zuid-Afrika en de wereld'. Daarna volgen nog een samenvatting in het Engels, ruim vijftig bladzijden noten, niet alleen verwijzende, maar ook instructieve inhoudelijke, een overzicht van de geraadpleegde literatuur, de bronnen en tot slot, zoals het hoort, een persoonsnamenregister.
Verder lezen

DE ESOTERIER uit Amstelveen

zakelijk

Logo DE  ESOTERIER

Specialiteit, Esoterische boeken, in vele genres , ook is er een ruime sortering van vele diverse soorten aanwezig in onze voorraad .
IBAN :NL84INGB0001880405 ( INGBNL2A )

L.M.F.Ottens . 1188BG 204 Amstelveen
info@bocurio.nl of www.bocurio.nl esoterierboeken@gmail.com. KvK 34138285 . BTW No. NL 001177745B36 Mobiel 0618330133
Prijzen zijn inclusief BTW, marge regeling v.t.p., deze wordt niet apart vermeld en exclusief porto.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Koppen , Chris A. J. van . [ ISBN 9789066112421 ] 0720 - Geuzen van de Negentiende Eeuw. ( Abraham Kuyper en Zuid-Afrika . ) Hoewel de genoemde van 1901-1905 ministerpresident was en hij nog tot het einde van het jaar 1920 leefde, lijkt mij dit een juiste uitspraak. Kuyper behoort tot de negentiende eeuw;- Koppen , Chris A. J. van . [ ISBN 9789066112421 ] 0720 - Geuzen van de Negentiende Eeuw. ( Abraham Kuyper en Zuid-Afrika . ) Hoewel de genoemde van 1901-1905 ministerpresident was en hij nog tot het einde van het jaar 1920 leefde, lijkt mij dit een juiste uitspraak. Kuyper behoort tot de negentiende eeuw;-

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij DE ESOTERIER

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met DE ESOTERIER
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Identiteit verkoper:
    Bocurio
    Kamer van Koophandel nummer: 34138285
    NL001177745B36
    http://www.bocurio.nl
  • Na uw bestelling ontvangen u en DE ESOTERIER een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van DE ESOTERIER vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • DE ESOTERIER kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.