Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

George, Elizabeth - Dag des oordeels - een Thomas Lynley-myster

Schrijver:
Titel: Dag des oordeels - een Thomas Lynley-mysterie
ISBN: 9789022998762
Taal: Nederlands
Uitgever: A.W. Bruna Uitgevers
Bijzonderheden: 2016, paperback, 1ste druk, 606 pagina's
Prijs: € 8,15 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
De jonge William Goldacre stort zichzelf van een van de kliffen in Dorset. Zijn omgeving blijft verslagen achter. Maar wat zit er achter deze tragedie, en hoe ver reiken de consequenties van zijn daad? En in hoeverre heeft zijn zelfmoord te maken met de vergiftiging van de feministische bestsellerauteur Clare Abbott?

Na de vervelende nasleep van de gebeurtenissen in Italië doet sergeant Barbara Havers haar uiterste best haar fouten te herstellen. Ze heeft Clare Abbott in het verleden eens ontmoet en smeekt Inspecteur Thomas Lynley haar op de zaak te zetten. Die werkt zelf aan een nog verontrustender zaak in Londen.

Achter de vredige façade van het idyllische plattelandsleven ontdekken Havers en sergeant Winston Nkata een wereld vol verziekt verlangen en bedrog. Aan verdachten hebben ze geen gebrek...
Verder lezen

Aleida's Bookshop uit Huissen

particulier

Logo Aleida's Bookshop

De meeste boeken zijn uit mijn eigen privé collectie. Ze zijn veelal met doorzichtig plastic gekaft waardoor ze er als nieuw uitzien en ook zo voelen. Leest erg prettig.
Per zending (één of meerdere boeken tegelijkertijd) zijn de verzendkosten, voor aflevering in Nederland vaak € 4,95 bij ophalen bij een "UPS-pick-up-point", verder lopen deze uiteen van € 4,30 tot € 8,90. Afhankelijk van de grootte van het boek en de wijze van verzending. Voor buitenlands adressen gelden andere, hogere tarieven.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

George, Elizabeth - Dag des oordeels - een Thomas Lynley-mysterie