Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Turow, Scott - De aanklager

Schrijver:
Titel: De aanklager
ISBN: 9789024535873
Taal: Nederlands
Uitgever: Luitingh-Sijthoff
Bijzonderheden: 2000, paperback, 7de druk, 389 pagina's; Poema Pocket
Prijs: € 4,60 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Openbaar aanklager Rusty Sabich onderzoekt de moord op zijn ex-collega en -geliefde Carolyn Pothemus. Maar voor hij de kans krijgt achter de dader aan te gaan, belandt hij zelf in het beklaagdenbankje. Ineens worden hem alle wapens die hem als aanklager ten dienste staan, uit handen geslagen. Beroofd van macht en aanzien en gedwongen tot dadenloosheid moet hij zijn verdediging overlaten aan een strafpleiter. Normaal een tegenstander, nu zijn laatste strohalm en een man met wie hij zijn geheimen moet delen.
Verder lezen

Aleida's Bookshop uit Huissen

particulier

Logo Aleida's Bookshop

De meeste boeken zijn uit mijn eigen privé collectie. Ze zijn veelal met doorzichtig plastic gekaft waardoor ze er als nieuw uitzien en ook zo voelen. Leest erg prettig.
Per zending (één of meerdere boeken tegelijkertijd) zijn de verzendkosten, voor aflevering in Nederland vaak € 4,95 bij ophalen bij een "UPS-pick-up-point", verder lopen deze uiteen van € 4,30 tot € 8,90. Afhankelijk van de grootte van het boek en de wijze van verzending. Voor buitenlands adressen gelden andere, hogere tarieven.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Turow, Scott - De aanklager