Cuperus, P. - Meettechniek

Schrijver:
Titel: Meettechniek
ISBN: 9789001198930
Taal: Nederlands
Uitgever: Wolters-Noordhoff B.V. 1e druk 1983 9001198937 9789001198930
Bijzonderheden: stevige softcover 299pp. in zeer goede staat, afb. in zw/wit
Prijs: € 16,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
"Meten weten" is een oude, doch nog steeds belangrijke leefregel van een elektronikus. Want alleen door meting kan een elektronisch circuit op kwaliteiten beoordeeld worden. Het is dus zeer belangrijk dat men de meting goed uitvoert d.w.z. de juiste apparatuur gebruikt en de juiste methoden toepast. Dit boek behandelt werking en gebruik van een breed scala van meetapparatuur, zoals men dat in een modern elektronisch laboratorium kan tegenkomen. Het betreft dus vrijwel alleen professionele apparatuur die men gezien de kostprijs bij hobbyisten thuis niet zal tegenkomen. Als leerboek op b.v. een MTS is het echter een goede keus: duidelijk en vooral "up to date". Elektronische kennis is echter beslist een vereiste: voor een leek is het niet te volgen. Ook als "opfris" literatuur is het zeker een goede aanwinst. Aan het eind van ieder hoofdstuk een grote serie vragen zonder antwoorden.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Cuperus, P. - Meettechniek

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.