boekenbinder is momenteel afwezig,boekenbinder heeft de volgende melding achtergelaten:

Wegens verbouwing is Boekenbinder t/m 30-04-2024 afwezig

De verkoper verwacht te reageren na 30-04-2024
Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

jan beurghs - Handboek Objectgeorienteerd programmeren

Schrijver:
Titel: Handboek Objectgeorienteerd programmeren
ISBN: 9789059401174
Taal: Nederlands
Uitgever: van duuren media
Bijzonderheden: 2005, paperback, goede staat, cd ontbreekt
Prijs: € 10,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Samenvatting
Objectgeoriënteerd programmeren (OOP) is al een aantal jaren een belangrijke manier om software te produceren, die qua aanpak veel verschilt van voorafgaande methodologieën. Alhoewel het vakgebied zelf min of meer duidelijk omschreven raakt, is dat op het vlak van de vakdidactiek zeker niet het geval. Hoogstwaarschijnlijk staan ons met de meest recente ontwikkelingen rond Model Driven Architecture (MDA) en de nieuwe normering van de Unified Modeling Language (UML) nog zeer ingrijpende veranderin-gen te wachten, waardoor de studie van traditionele OOP-talen als Java of C++ wel eens grotendeels overbodig zou kunnen worden. Als informaticus en docent met jarenlange ervaring heeft de auteur in dit boek geprobeerd om zowel op technisch als didactisch onderbouwde manier een solide basis aan te bieden, een basis waarop een beginnend programmeur kan steunen om zich nu, maar ook in de toekomst, thuis te voelen binnen het objectgeoriënteerd programmeren. Door een duidelijk aangegeven leertraject te hanteren en dankzij de uitgewerkte voorbeelden en de opgaven, is het boek zowel geschikt voor een individuele studie als voor gebruik in een onderwijsinstelling.
Drie kreten die van toepassing zijn op het boek:
- Leren programmeren vereist op dit ogenblik een kennismaking met de Unified Modeling Language.
- OOP staat vrij los van een programmeertaal, maar omdat we met de huidige stand van zaken echter nog niet zonder kunnen moet een keuze worden gemaakt. Er is geopteerd voor Java.
- Een geïntegreerde werkomgeving is geen doel op zich, maar u kunt nu eenmaal moeilijk zonder. In het boek wordt gebruikgemaakt van Eclipse. De bijgeleverde cd-rom (voor Windows) bevat alle benodigde hulpmiddelen om direct aan de slag te gaan, evenals de broncode van diverse voorbeelden in het boek
Toon minder
Recensie(s)
De auteur, een docent programmeren, heeft een bijzondere uitgave geschreven, die er in vergelijking met andere basisprogrammeerboeken met kop en schouders boven uitsteekt. Dat komt voornamelijk door de leesvriendelijke schrijfstijl en didactisch stapsgewijze aanpak om het vak over te brengen. Niet de vele voorbeelden, aanwijzingen en tips maken dit boek zo goed, maar de manier waarop de lezer bij de hand wordt gehouden bij de verschillende onderwerpen. Aan bod komen o.a. de basisbegrippen binnen het programmeren, een kennismaking met klassen en objecten, UML, variabelen en arrays. Het boek is erg gebruiksvriendelijk en bijzonder geschikt voor beginnende programmeurs.
Verder lezen

boekenbinder uit Egmond-Binnen

particulier

Logo boekenbinder

Let op! Kijk ook in uw map "ongewenste mail". Soms komen berichten van Boekwinkeltjes.nl daarin terecht.
De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum en een wunderkammer met etnografica, naturalia en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Van maart t/m november ieder weekend van 15.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

De verkoper zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

jan beurghs - Handboek Objectgeorienteerd programmeren