Hilst, R. van der - 1750 - het laatste jaar van Johann Sebastia

Schrijver:
Titel: 1750 - het laatste jaar van Johann Sebastian Bach - Leven, dood en erfenis
ISBN: 9789043901499
Uitgever: Tirion Algemeen
Bijzonderheden: 96pp - 2000 - paperback
Prijs: € 6,95
Verzendkosten: € 3,84 (binnen Nederland)
Meer info: In goede conditie

Kiwi-kaas boeks uit Bergeijk

Logo Kiwi-kaas boeks

Ik reageer eigenlijk altijd binnen 24 uur op uw bestelling. U krijgt dan een mailtje met het bedrag wat u moet betalen en het rekeningnr. Pas ná betaling stuur ik het boek op. Na 24 uur nog geen reactie gekregen? Check dan a.u.b. uw spambox. Mijn mailadres begint met 'info' en wil daar nog wel eens in terechtkomen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Hilst, R. van der - 1750 - het laatste jaar van Johann Sebastian Bach - Leven, dood en erfenis Hilst, R. van der - 1750 - het laatste jaar van Johann Sebastian Bach - Leven, dood en erfenis Hilst, R. van der - 1750 - het laatste jaar van Johann Sebastian Bach - Leven, dood en erfenis

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Kiwi-kaas boeks

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Kiwi-kaas boeks
  • Na uw bestelling ontvangen u en Kiwi-kaas boeks een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Kiwi-kaas boeks vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Kiwi-kaas boeks kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.