Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Niet vermeld - Asterix en de kernsentrale...of het recht van de

Schrijver:
Titel: Asterix en de kernsentrale...of het recht van de sterkste
Taal: Nederlands
Uitgever: Atlantis
Bijzonderheden: 2e Druk, softcover. Zeer goede staat, zowel kaft als binnenwerk. 48 pp. Een pamflet m.b.t. de 2e druk is bij het album gevoegd.
Prijs: € 30,00
Verzendkosten: € 3,85 (binnen Nederland)
Meer info:
Asterix en de kernsentrale ..of het recht van de sterkste is een bekend (en waarschijnlijk het bekendste) underground stripalbum. Het was immens populair eind jaren ’70 / begin jaren ’80 en was de eerste in een ware hoos van parodieën op bekende stripfiguren. De oorsprong van Asterix en de kerncentrale ligt echter niet in Nederland: het werd voor het eerst gepubliceerd in Wenen, Oostenrijk, als Asterix und das Atomkraftwerk in het najaar van 1978. De –illegale- strip was meteen populair en een eerste oplage van 10.000 exemplaren was in enkele weken uitverkocht. Via (West-)Duitsland bereikte de strip ook Nederland en begin juni 1979 was er een Nederlandse versie: ‘Asterix en de kernsentrale’.
Verder lezen

Foreboek uit Voorburg

particulier

Logo Foreboek

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Niet vermeld - Asterix en de kernsentrale...of het recht van de sterkste Niet vermeld - Asterix en de kernsentrale...of het recht van de sterkste Niet vermeld - Asterix en de kernsentrale...of het recht van de sterkste