boekenbinder is momenteel afwezig,boekenbinder heeft de volgende melding achtergelaten:

Wegens verbouwing is Boekenbinder t/m 31-03-2024 afwezig

De verkoper verwacht te reageren na 31-03-2024
Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

heezen, a.w.w. - Inleiding bedrijfseconomie / voor het besturen

Schrijver:
Titel: Inleiding bedrijfseconomie / voor het besturen van organisaties
ISBN: 9789001376239
Taal: Nederlands
Uitgever: wolters
Bijzonderheden: 2002, paperback, zgan
Prijs: € 10,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Samenvatting
Inleiding Bedrijfseconomie is een zeer uitgebreide herziening van Basisstudie Bedrijfseconomie. In deze Inleiding komen verschillende competenties aan de orde die belangrijk zijn voor toekomstige bedrijfseconomen. Het besturen van organisaties, zowel uit de profit als non-profitsector, staat daarbij op de voorgrond. Functionarissen uit de praktijk komen in Inleiding Bedrijfseconomie aan het woord en lichten vanuit hun functie toe hoe zij hun organisatie aansturen. Deze praktische cases betreffen de ICT-sector, detacheringsbranche, onderwijs, zorgsector, adviseringsbranche, grafische sector, hightechindustrie en de luchtvaart. Aan de dienstverlenende sector wordt in Inleiding Bedrijfseconomie ruime aandacht besteed, door eenvoudige praktische voorbeelden op te nemen die dicht bij de belevingswereld van de studenten staan. De nadruk ligt op het bijbrengen van inzichten en het stellen van vragen die van belang zijn bij het besturen van organisaties. Deze methode richt zich op het stimuleren van het probleemoplossend vermogen van de student en niet op het aanleren van formules en trucjes.
Door de innovatieve en praktische benadering, die bij het schrijven van Inleiding Bedrijfseconomie als uitgangspunt is gekozen, is een goede wisselwerking tussen theorie en praktijk ontstaan. Daarbij is ook aandacht besteed aan multidisciplinaire verbanden. Zo leert de student onder andere verbanden zien tussen marketingbeslissingen en de bedrijfseconomische gevolgen daarvan.
In de uitgebreide docentenhandleiding is op een zeer innovatieve manier aansluiting gezocht bij de competentiebenadering in het onderwijs. Per opgave/case worden de bedrijfseconomische en andere competenties aangegeven zodat dit als belangrijk selectiecriterium voor de keuze van de opgaven/cases kan worden gebruikt.
Toon minder
Recensie(s)
Dit boek richt zich in eerste instantie op studenten; echter, ook startende ondernemers en leidinggevers in kleine tot middelgrote organisaties zullen veel aan dit (omvangrijk) leerboek hebben. Uiteraard handelt een groot deel van het werk over de theorie van de bedrijfseconomie: ondernemingsvormen (rechtspersonen), kostensoorten, calculatie, vermogensvorming, resultaatbepaling, vreemd vermogen enzovoort. Daarbij wordt ingegaan op praktische voorbeelden (producten- en dienstensector). Het werk is modern, zeer overzichtelijk ingedeeld, met schema's (duidelijke overzichten); elk hoofdstuk eindigt met een begrippenlijst en een lijst met meerkeuzevragen. Een studieboek dat ook als naslagwerk kan dienen en zeer op de praktijk gericht, zeer compleet en prettig leesbaar is.
Verder lezen

boekenbinder uit Egmond-Binnen

particulier

Logo boekenbinder

Let op! Kijk ook in uw map "ongewenste mail". Soms komen berichten van Boekwinkeltjes.nl daarin terecht.
De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum en een wunderkammer met etnografica, naturalia en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Van maart t/m november ieder weekend van 15.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

De verkoper zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

heezen, a.w.w. - Inleiding bedrijfseconomie / voor het besturen van organisaties