Westra, Berry - Bieden met Berry 1 Het constructieve bieden

Schrijver:
Titel: Bieden met Berry 1 Het constructieve bieden
ISBN: 9789074950015
Taal: Nederlands
Uitgever: De Toorts Haarlem 2003 9789074950015
Bijzonderheden: geb. hardcover in zwart linnen met zilver opdruk, geen omslag, 239pp.zeer goed
Prijs: € 5,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
ridgers die enkele deeltjes 'Van Start tot Finish' hebben doorgenomen, kunnen in 'Bieden met Berry' hun basiskennis over het constructieve bieden verder uitbouwen. De auteur, lid van het Wereldkampioensteam 1993, behandelt op systematische en heldere wijze biedtheorie, die tendele in geen ander boek aan bod komt. Hoewel veel wedstrijdbridgers voor een aantal situaties andere biedoplossingen of conventies zullen kiezen, maakt 'Bieden met Berry' veel van de pretentie waar, een standaard voor 'Nederlands Acol' te worden. Voor dit jaar is een tweede deel, over het competitieve bieden, aangekondigd. Naast de populaire serie 'Van Start tot Finish' en 'Biedemeijer' (Chr. Niemeyer, a.i. 92-50-265-2) is dit boek in grote zowel als kleine collecties een belangrijke aanwinst.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Westra, Berry - Bieden met Berry 1 Het constructieve bieden

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.