Bergfeld, Annemarie Lanser, Wim - Oogst! / lekker en gezond va

Schrijver:
Titel: Oogst! / lekker en gezond van eigen bodem
ISBN: 9789089892409
Taal: Nederlands
Uitgever: Terra
Bijzonderheden: 2010, 1e druk Gebonden in uitstekende staat als nieuw
Prijs: € 9,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Oogst! neemt u mee naar bedrijven waar boeren, tuinders en telers met passie en met hulp van de natuur gezond en eerlijk voedsel produceren. Een aspergekwekerij, knoflook van eigen bodem, frambozen, Nederlandse wijn, een pompoenenkwekerij, ouderwetse wintergroenten, Nederlands ijs, een rundveehouderij, een biologische varkenshouderij, echt Hollandse schapenkaas, een paardenmelkerij, een graanmolen, heidehoning, een rozenbotteltuin. Persoonlijke interviews gekoppeld aan sfeervolle fotografie. Extra: adressengids waar u het voedsel vers van het land kunt kopen. Extra: het favoriete recept van de boer(in) zelf.
Verder lezen

Plant en boek uit Laren NH

Tenzij anders vermeld zijn de boeken zonder stickers, ex libris, naam vorige eigenaar of tekst.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Bergfeld, Annemarie  Lanser, Wim - Oogst! / lekker en gezond van eigen bodem Bergfeld, Annemarie  Lanser, Wim - Oogst! / lekker en gezond van eigen bodem Bergfeld, Annemarie  Lanser, Wim - Oogst! / lekker en gezond van eigen bodem

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Plant en boek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Plant en boek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Plant en boek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Plant en boek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Plant en boek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.