Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Marlieke Foppen-Reijnoudt en Roosmarijn Reijnoudt (tekst) en Jaco Hoev

Schrijver:
Titel: Foppen Reijnoudt, Marlieke en Reijnoudt, Roosmarijn-Haken voor grote & kleine meisjes (nieuw)
ISBN: 9789402905069
Uitgever:
Bijzonderheden: Haken voor grote & kleine meisjes is een superleuk haakboek van Marlieke Foppen-Reijnoudt en Roosmarijn Reijnoudt, met fotos van Jaco Hoeve.  Een rijk geïllustreerd haakboek met projecten die zowel in groot als klein formaat te maken zijn. Voor...
Prijs: € 7,95
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Haken voor grote & kleine meisjes is een superleuk haakboek van Marlieke Foppen-Reijnoudt en Roosmarijn Reijnoudt, met fotos van Jaco Hoeve. 
Een rijk geïllustreerd haakboek met projecten die zowel in groot als klein formaat te maken zijn. Voor volwassen dames en kleine meisjes dus. In het boek staan onder meer een clutch, baret en keukenschort. De foto's ademen een gezellige retro-sfeer uit, waardoor je meteen zin krijgt zelf aan de slag te gaan.
In het boek worden meerdere technieken gebruikt, zoals tunisch haken en tapestry haken. Elk project wordt stapsgewijs omschreven en is voorzien van een duidelijke werktekening.
De zussen Marlieke en Roosmarijn komen uit een creatief nest. Kleding maken werd ze met de paplepel ingegoten. Ze inspireren elkaar graag op handwerkgebied en hebben een aantal jaren een webwinkel gerund
met allerlei handmade producten.
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Marlieke Foppen-Reijnoudt en Roosmarijn Reijnoudt (tekst) en Jaco Hoeve (foto's) - Foppen Reijnoudt, Marlieke en Reijnoudt, Roosmarijn-Haken voor grote & kleine meisjes (nieuw)