Graaff, Anneke de - Het geheim van Kuola (GESIGNEERD!)

Schrijver:
Titel: Het geheim van Kuola (GESIGNEERD!)
Taal: Nederlands
Uitgever: Anneke de Graaf-Uitgeverij
Bijzonderheden: zonder jaartal, 490 pp paperback (zo goed als nieuw!) Staat van het boek: 9.0
Prijs: € 7,50
Verzendkosten: € 6,75 (binnen Nederland)
Meer info:
Anneke de Graaff - Het geheim van Kuola (GESIGNEERD!)
(Anneke de Graaf-Uitgeverij)
geen ISBN
zonder jaartal
490 pp paperback
(zo goed als nieuw!)
Staat van het boek: 9.0

Kuola is als vondeling opgenomen bij een familie waarvan de vrouw hem heeft gevonden. Als ze merken dat hij niet groter wordt dan 105 cm. willen zij hem verkopen aan een circus. Doordat hij een bijzondere gave heeft, kunnen de huisdieren hem vertellen wat het plan is van de familie waar hij bij in huis is opgenomen. Hij vlucht naar het bos waar hij vrienden wordt met de dieren die daar leven. Op een dag leert hij Jeppe kennen de zoon van de boswachter. Die haalt hem over om met hem mee naar huis te gaan. Als Kuola een Barones leert kennen verandert er heel veel in zijn jonge leven....

Prijs €7,50
Verder lezen

Stanley&Livingstone

Stanley&Livingstone uit Utrecht

Logo Stanley&Livingstone

Van Harte Welkom bij Stanley&Livingstone!
GRATIS verzending bij besteding van €20,- of meer (naar Belgie €25,-), nog eens 10% KORTING bij besteding van €40,- of meer.
U kunt kiezen uit een gevarieerd en alsmaar groeiend aanbod aan literatuur en romans, Engelstalige, Franstalige, Duitstalige en ook Spaanstalige boeken, maar ook Esoterie, Psychologie en Filosofie.
Alleszins de moeite waard om eens rond te kijken!
ZIEN WAT U KOOPT!
Alle boeken zijn ruimschoots voorzien van foto's zodat u een goed beeld krijgt van het boek. De staat van het boek is vaak omschreven en voorzien van een cijfer op de schaal van 1 tot 10. 10 = Nieuwstaat.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Graaff, Anneke de - Het geheim van Kuola (GESIGNEERD!) Graaff, Anneke de - Het geheim van Kuola (GESIGNEERD!) Graaff, Anneke de - Het geheim van Kuola (GESIGNEERD!)

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Stanley&Livingstone

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Stanley&Livingstone
  • Na uw bestelling ontvangen u en Stanley&Livingstone een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Stanley&Livingstone vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Stanley&Livingstone kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.