Cate, Hugo ten Schurgers, Leon Vette, Irene de Mende, Nina

Schrijver:
Titel: Het grote vitamine K Kookboek. Gezond en lekker koken voor trombosedienstpatiënten
ISBN: 9789490608460
Taal: Nederlands
Uitgever: Trichis Publishing B.V. 2012 9789490608460
Bijzonderheden: paperback 140pp. als nieuw, afb. in kleur
Prijs: € 6,80
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Speciaal bedoeld voor trombosedienstpatiënten geeft de Trombosestichting Nederland dit kookboek uit. Het is bedoeld om meer grip te krijgen op de snelheid van de bloedstolling door zelf te letten op het vitamine K-gehalte van de voeding. Hierover wordt in de inleiding en het voorwoord wat uitgelegd, maar verder bevat het boek geen theorie of achtergrondinfo. Het eerste deel bestaat uit ca. 75 recepten (van borrelhapjes tot hoofdgerechten en desserts), waarbij het vitamine K-gehalte, Kcal, vet en eiwit worden vermeld. De recepten bevatten regelmatig bijzondere en minder voor de hand liggende ingrediënten en zijn vaak best bewerkelijk (een bereidingstijd wordt niet aangegeven). Enkele gerechten zijn afgebeeld op paginagrote foto’s, de overige gerechten en recepten zijn getekend in vrolijke kleuren. Deel 2 van het boek bestaat uit een lijst vanmeer dan 400 voedingsmiddelen gerangschikt in productgroepen zoals tussendoortjes, groenten en fruit etc. met daarachter het vitamine K-gehalte per portie. Mensen met trombose hebben veelal ook andere ziekten die qua voeding voor blijken te gaan (b.v. obesitas, diabetes).
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten )
Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten.
Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Cate, Hugo ten  Schurgers, Leon   Vette, Irene de   Mende, Nina - Het grote vitamine K Kookboek. Gezond en lekker koken voor trombosedienstpatiënten

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met hasselman
 • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • hasselman kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.