Boer, Therese. - Natuurlijk genieten. Restaurant de Librije.

Schrijver:
Titel: Natuurlijk genieten. Restaurant de Librije.
ISBN: 9789040088148
Taal: Nederlands
Uitgever: Zwolle, Waanders Uitgevers 1e druk 2003 9789040088148
Bijzonderheden: geb hardcover 144pp. zeer goed, fraaie afb. op het rode schutblad geschreven converatie tussen 2 dames
Prijs: € 6,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Therese Boer-Tausch is gastvrouw en sommelier in De Librije, het Zwolse restaurant, dit jaar gelauwerd met drie Michelinsterren. Dat is niet alleen te danken aan het originele kooktalent van Jonnie Boer en zijn brigade maar zeker ook aan de zorg en het vakmanschap van Therese. Dit boek gaat over het zoeken naar de juiste combinaties van wijnen en gerechten. Bij collega-chefs worden sessies gehouden: de geproefde gerechten worden beschreven met de reden van de wijnkeuze. Tussendoor informatie over o.a. kooieenden, chocolade, diverse vinificatietechnieken van wijnen en wat daarbij smaakbepalend is, verschillende wijnsoorten, kazen, werken in de bediening (de zwarte brigade) enz. Voor gastronomen en alle andere liefhebbers een zeer onderhoudend, inspirerend boek, geschreven vanuit een heel verfrissende, pretentieloze visie waaruit een grote liefde voor het vak spreekt en een drang naar steeds meer kennis. Afgesloten met trotse foto's van het gezin met zoon Jimmie en pasgeboren dochtertje en een kort verslag over hoe werk en kinderen gecombineerd worden. Prachtige foto's in kleur en zwart-wit. Geen register.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Alleen levering binnen Nederland. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Boer, Therese. - Natuurlijk genieten. Restaurant de Librije.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.