Rinser, Luise - Bij de tijd (Dagboek 1967-1988)

Schrijver:
Titel: Bij de tijd (Dagboek 1967-1988)
ISBN: 9789023675921
Taal: Nederlands
Uitgever: Nijgh & Van Ditmar
Bijzonderheden: 1991, 232 pp paperback (in goede staat!, leesspoor op de rug) Staat van het boek: 9.0
Prijs: € 4,50
Verzendkosten: € 3,84 (binnen Nederland)
Meer info:
Luise Rinser - Bij de tijd (Dagboek 1967-1988)
(Nijgh & Van Ditmar)
ISBN 9023675924
uitgave uit 1991
232 pp paperback
(in goede staat!, leesspoor op de rug)
Staat van het boek: 9.0

'Bij de tijd' van de Duitse schrijfster Luise Rinser (1911) bevat haar dagboeken uit de periode 1967-1988, in de vertaling en van een nawoord voorzien door Hans Ester. Het boek bestaat uit 6 afdelingen, die elkaar opvolgen, maar die tegelijkertijd verschillende aspecten van Luise Rinser's leven en schrijverschap aantonen. In al haar opstandigheid en zin voor rechtvaardigheid blijft zij een gelovige katholiek en zijn ook haar dagboeken van een religieus-zijn en een godsbesef doortrokken. Haar reisverslagen zijn heel boeiend en haar ontmoetingen met mensen, bekend of onbekend, zeer lezenswaardig. Ze praat met jongeren en ouderen, voert zowel Bomans als Willy Brandt in en neemt steeds weer stelling voor armen, verdrukten en rechtelozen. Daarbij is zij een pleitbezorgster voor emancipatie en vrouwenrechten. Ook uit haar dagboeken wordt weer eens duidelijk waarom zij een zoveel gelezen schrijfster is, al zal men het vaak met haar stellingen niet helemaal eens zijn. Eerder verscheen 'Dagboek uit de gevangenis' (a.i. 88-28-251-1).
(Biblion recensie, Martin Mooij.)

Prijs €4,50
Verder lezen

Stanley&Livingstone

Stanley&Livingstone uit Utrecht

Logo Stanley&Livingstone

Van Harte Welkom bij Stanley&Livingstone!
GRATIS verzending bij besteding van €20,- of meer (naar Belgie €25,-), nog eens 10% KORTING bij besteding van €40,- of meer.
U kunt kiezen uit een gevarieerd en alsmaar groeiend aanbod aan literatuur en romans, Engelstalige, Franstalige, Duitstalige en ook Spaanstalige boeken, maar ook Esoterie, Psychologie en Filosofie.
Alleszins de moeite waard om eens rond te kijken!
ZIEN WAT U KOOPT!
Alle boeken zijn ruimschoots voorzien van foto's zodat u een goed beeld krijgt van het boek. De staat van het boek is vaak omschreven en voorzien van een cijfer op de schaal van 1 tot 10. 10 = Nieuwstaat.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Rinser, Luise - Bij de tijd (Dagboek 1967-1988) Rinser, Luise - Bij de tijd (Dagboek 1967-1988) Rinser, Luise - Bij de tijd (Dagboek 1967-1988)

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Stanley&Livingstone

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Stanley&Livingstone
  • Na uw bestelling ontvangen u en Stanley&Livingstone een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Stanley&Livingstone vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Stanley&Livingstone kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.