Tweedie , Irina . [ isbn 9789020249675 ] 1120 - De Brandende

Schrijver:
Titel: De Brandende Afgrond . ( Een weg naar zelfbevrijding volgens de leer van een soefie-meester . ) Een oude Yoga traditie . Dit prettig leesbare dagboek geeft een zeer menselijk verslag van de moeilijkheden die de van huis uit theosofische -
ISBN: 9789020249675
Taal: Nederlands
Uitgever: Ankh-Hermes. ( Er staat alleen wel een naam in het schutblad . )
Bijzonderheden: paperback in zeer nette staat - 1120 - 1e dr 1986 - 234 p - 370 gr -
Prijs: € 55,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
- schrijfster als moderne westerse vrouw op haar pad naar de spiritualiteit in India ondervond. Haar Soefi-leermeester geeft haar een paar zeer eenvoudige regels en legt haar een zekere meditatie op. De ethische normen zijn heel streng op dit pad tot zelfbevrijding. Zo ervaart zij dat zij geen recht heeft meer uit haar omgeving te halen dan zij strikt nodig heeft. Ieder die voelt dat men verschillende wegen kan bewandelen die naar God leiden, zal antwoorden vinden in dit boek waar beperkingen en dogma's transcenderen in meditatie en het begrip dat alle spirituele paden, verschillende wegen zijn naar de top van de berg.
Verder lezen

DE ESOTERIER uit Amstelveen

Logo DE  ESOTERIER

Specialiteit, Esoterische boeken, in vele genres , ook is er een ruime sortering van vele diverse soorten aanwezig in onze voorraad .
IBAN :NL84INGB0001880405 ( INGBNL2A )

L.M.F.Ottens . 1188BG 204 Amstelveen
info@bocurio.nl of www.bocurio.nl esoterierboeken@gmail.com. KvK 34138285 . BTW No. NL 001177745B36 Mobiel 0618330133
Prijzen zijn inclusief BTW, marge regeling v.t.p., deze wordt niet apart vermeld en exclusief porto.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Tweedie , Irina . [ isbn 9789020249675  ] 1120 - De  Brandende  Afgrond . ( Een weg naar zelfbevrijding volgens de leer van een soefie-meester . ) Een oude Yoga traditie . Dit prettig leesbare dagboek geeft een zeer menselijk verslag van de moeilijkheden die de van huis uit theosofische -

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij DE ESOTERIER

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met DE ESOTERIER
  • Na uw bestelling ontvangen u en DE ESOTERIER een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van DE ESOTERIER vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • DE ESOTERIER kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.