Blisse, M. en Hanneke Dekker - ANWB Wereld Reis Atlas

Schrijver:
Titel: ANWB Wereld Reis Atlas
ISBN: 9789018019471
Taal: Nederlands
Uitgever: ANWB Uitgever uit 2004
Bijzonderheden: Gebonden 34x28 formaat 510 pagina's [harde kaft]
Prijs: € 27,75
Verzendkosten: € 3,90 (binnen Nederland)
Meer info:
Deze atlas is een groot en zwaar boekwerk met ongeveer 300 kaartbladen met een schaal van 1: 4.500 000. De kartografie is fraai, maar in dichtbevolkte gebieden staan erg veel namen en symbolen, waardoor ze onleesbaar worden. De kaarten beslaan 2 pagina's waarbij naast en boven de kaart achtergrond- en toeristische informatie is weergegeven in de vorm van tekst en zeer kleine kleurenfoto's (ter grootte van ongeveer 2 postzegels). Als extra heeft deze atlas een toevoeging van ongeveer 100 pagina's met informatie over beroemde reisroutes, van de Ringweg op IJsland, via de Orient-Express en de Zijderoute, tot de Inca-trail in Peru en Bolivia. Bij deze route zijn ook weer zeer kleine kleurenfoto's opgenomen die toeristische hoogtepunten laten zien. Deze toevoeging is leuk, maar had beter uitgewerkt kunnen worden in een aparte atlas. Men heeft nu teveel willen opnemen, waardoor een weinig hanteerbaar boek is ontstaan.

Drs. W.A.M. van den Dries
Verder lezen

De Olde Jan uit Herwen

Logo De Olde Jan

de olde Jan Van alles en nog wat en
donderdag en zaterdag morgen snuffelmorgen .. de olde Jan nu ook op twitter ... er is geen betere buur dan de natuur Januari is de Louwmaand de natuur in Januari : kleumende ijsvogels en bloeiende toverhazelaar & februari - sprokkelmaand .. Maart - Lentemaand .. April, Grasmaand & Filosofiemaand .. Mei, Bloeimaand. Juni Zomermaand. Juli Hooimaand. Augustus Oogstmaand. September Herfstmaand.Oktober, Wijnmaand, November Slachtmaand. December, Wintermaand met Onnozele kinderen .. wilt Uw zeker zijn laat het ons weten dan verzenden wij met bar code , Bezorging vindt plaats via TNT
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Blisse, M. en Hanneke Dekker - ANWB Wereld Reis Atlas

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Olde Jan

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Olde Jan
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Olde Jan een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Olde Jan vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Olde Jan kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.