Boudjedra Rachid uit het Frans vertaald door Hetty Renes Omslag Robe

Schrijver:
Titel: De Verstoting
ISBN: 9789029306348
Uitgever: Wereldvenster Bussum Novib, Den Haag - NCOS Brussel [Unieboek B.v. ] uit 1986
Bijzonderheden: Gebonden 20x12 formaat 215 pagina's [harde kaft] Biep exemplaar
Prijs: € 11,50
Verzendkosten: € 3,90 (binnen Nederland)
Meer info:
La Repudiation Oorspronkelijke Titel 
Omslagillustratie Jean Leon Gerome Allumeuse de narhile Ane Gallery Keops Geneve
Rachid, een jonge Algerijn, vertelt aan zijn Franse maitresse over hoe zijn autoritaire vader zijn moeder verstootte en met een jong meisje, Zoubida, trouwde. Rachid voelt zich daardoor tegelijk met zijn moeder verstoten. Uit wraak verleidt hij de mooie Zoubida. In sterk erotisch getinte herinneringen vertelt hij aan zijn maitresse over zijn ouderlijk huis, zijn jeugd en zijn contacten met vrouwen. Tevergeefs gaat hij met zijn broer op zoek naar de verloren vaderfiguur. Boudjedra, Algerijns dichter en romanschrijver, publiceerde deze deels autobiografische roman na de onafhankelijkheid van Algerije in het Frans. 'De verstoting' is als vanuit een delirium geschreven. Meeslepend en choquerend tegelijk. Het is het lezen waard, het geeft een interessant psychologisch beeld van en hoe de schrijver zijn verwarrende jeugd van zich af probeert te schrijven.
Verder lezen

De Olde Jan uit Herwen

Logo De Olde Jan

de olde Jan Van alles en nog wat en
donderdag en zaterdag morgen snuffelmorgen .. de olde Jan nu ook op twitter ... er is geen betere buur dan de natuur Januari is de Louwmaand de natuur in Januari : kleumende ijsvogels en bloeiende toverhazelaar & februari - sprokkelmaand .. Maart - Lentemaand .. April, Grasmaand & Filosofiemaand .. Mei, Bloeimaand. Juni Zomermaand. Juli Hooimaand. Augustus Oogstmaand. September Herfstmaand.Oktober, Wijnmaand, November Slachtmaand. December, Wintermaand met Onnozele kinderen .. wilt Uw zeker zijn laat het ons weten dan verzenden wij met bar code , Bezorging vindt plaats via TNT
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Boudjedra Rachid  uit het Frans vertaald door Hetty Renes  Omslag Robert Nix - De Verstoting

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Olde Jan

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Olde Jan
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Olde Jan een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Olde Jan vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Olde Jan kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.