Zwaan, Peter. de Omslagontwerp A.van Velzen Hilversum - Rafel

Schrijver:
Titel: Rafels
ISBN: 9789027447593
Uitgever: Spectrum, Uitgeverij Het uit 1996 te Utrecht en Antwerpen uit 1979
Bijzonderheden: Paperback 21x13 formaat 259 pagina's slappe kaft Druk Hebntenaar
Prijs: € 9,75
Verzendkosten: € 3,90 (binnen Nederland)
Meer info:
Wanneer Charlie, zakkenroller, chanteur, dealer, wapenhandelaar en autodief, met twee kogels in zijn lijf naar het ziekenhuis wordt gebracht, is dat het startsein voor een medogenloze jacht op mensen en geld, die zich afspeelt in een duistere wereld aan de onderkant van de samenleving, een wereld waar niemand is wie hij voorgeeft te zijn. Broot, een even slimme als gedesillusioneerde rechercheur die met het onderzoek wordt belast, vindt zijn gelijke en zijn rivaal in een man die hij kent als Bob, een ongrijpbare ex-politieman met vele namen, paspoorten en rijbewijzen. Niemand weet wie hij werkelijk is. Niki, huurmoordenares met gouden handjes, heeft opdracht gekregen deze schaduwfiguur uit de weg te ruimen. Maar ze faalt en dat zit haar dwars, ze houdt niet van half werk: 'Het ging erom dat je fouten herstelde. Je moest zorgen dat er ordening in je leven bleef. Geen rafels achterlaten, de lei schoonhouden.
Verder lezen

De Olde Jan uit Herwen

Logo De Olde Jan

de olde Jan Van alles en nog wat en
donderdag en zaterdag morgen snuffelmorgen .. de olde Jan nu ook op twitter ... er is geen betere buur dan de natuur Januari is de Louwmaand de natuur in Januari : kleumende ijsvogels en bloeiende toverhazelaar & februari - sprokkelmaand .. Maart - Lentemaand .. April, Grasmaand & Filosofiemaand .. Mei, Bloeimaand. Juni Zomermaand. Juli Hooimaand. Augustus Oogstmaand. September Herfstmaand.Oktober, Wijnmaand, November Slachtmaand. December, Wintermaand met Onnozele kinderen .. wilt Uw zeker zijn laat het ons weten dan verzenden wij met bar code , Bezorging vindt plaats via TNT
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Zwaan, Peter. de  Omslagontwerp A.van Velzen  Hilversum - Rafels

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Olde Jan

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Olde Jan
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Olde Jan een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Olde Jan vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Olde Jan kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.