Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

King, Stanley - De magie van het onzichtbare. Over de onvoorst

Schrijver:
Titel: De magie van het onzichtbare. Over de onvoorstelbare mogelijkheid die ieder mens in zich heeft
ISBN: 9789080383524
Uitgever: Uitgeverij Dianthus, 2e druk
Bijzonderheden: Nette paperback, 217 pag.
Prijs: € 8,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Samenvatting
Veel mensen voeln zich tegenwoordig opgejaagd en onvoldaan. Dat komt doordat we ons (meer) bewust zijn van een andere, onzichtbare werkelijkheid die ons omhult. In dit boek wordt op heldere wijze uitgelegd hoe wij functioneren in deze onzichtbare, maar toch zo belangrijke wereld.

Alle dingen en mensen hebben zowel een fysieke als een etherische vorm. Onze gedachten en emoties spelen in de etherische wereld een belangrijke rol en liefde blijkt een reusachtige, genezende kracht te zijn.

Dr. Lascelles, een victoriaanse arts, verklaart via het medium Charles Simpson op welke manier we in dit leven geluk, vrede en harmonie kunnen bereiken. Hij leert ons hoe we via meditatie en gebed contact kunnen maken met de etherische wereld, waar vele onzichtbare helpers kaar staan om ons welzijn te bevorderen.

Hij besteedt veel aandacht aan meditatie en geeft uitgebreide aanwijzigingen hoe en waarover we moeten mediteren.

Dit boek wijst de weg naar een liefdevol en volwaardig leven.
Toon minder
Recensie(s)
In dit boek verklaart de Victoriaanse arts Lascelles, die in 1851 stierf, via het medium Charles Simpson op welke manier we in dit leven geluk, vrede en harmonie kunnen bereiken. Meditatie, contemplatie en gebed zijn belangrijke aspecten op het spirituele pad, waar uitgebreid aandacht aan wordt besteed. Door middel van meditatie wordt een mens zich bewust van het functioneren van God in zichzelf. Alle mensen hebben een veel te lage dunk van zichzelf, "terwijl je in werkelijkheid een schitterend wezen bent, vol van licht, slechts verduisterd door de werking van je eigen geest." Lascelles wijst op het belang van een etherische, onzichtbare werkelijkheid die hij belangrijker noemt dan de zichtbare werkelijkheid, ons kortstondige aardse verblijf. In dit onzichtbare universum, parallel aan het onze zijn vele geesten en krachten, met verschillende niveaus van ontwikkeling, die klaar staan om ons te helpen, als wij erom vragen en als wij erin geloven. Door middel van meditatie kan een mens contact maken met zijn begeleidende engelen, en zich bewust worden van het leven dat God voor hem heeft weggelegd. We kunnen dan de eenheid met God en de ander ervaren. Passend omslag.
(Biblion recensie, Sandra van Nispen.)
Verder lezen

Ankerboek uit Uithuizermeeden

particulier
DE REKENING WIL NOG WEL EENS IN DE SPAM BELANDEN DUS ALS u BINNEN 3 DAGEN NIETS HOORT KIJK DAAR DAN EVEN
Ankerboek is een Algemeen antiquariaat.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

King, Stanley - De  magie van het onzichtbare. Over de onvoorstelbare mogelijkheid die ieder mens in zich heeft