Terryn, Georges - Liefde & Razernij.

Schrijver:
Titel: Liefde & Razernij.
ISBN: 9789402174779
Taal: Nederlands
Uitgever: Qropoq! Boeken, Antwerpen
Bijzonderheden: 2018, paperback, 199 pp.
Prijs: € 6,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Op maandagochtend vindt de poetsploeg een patiënt H. in een afgesloten kamer van de oude ziekenhuisvleugel. Hij ligt naakt midden in de kamer. Overal zijn er notities, geschriften en tekeningen. Er is genoeg materiaal voor prof. Van Emmeren om zijn carrière vooruit te stuwen met een reeks psychoanalytische publicaties.
Tijdens de lezing voor de eerste boekvoorstelling, reconstrueert hij de laatste dagen van patiënt H. Daarvoor gebruikt hij de autobiografische geschriften, schetsen en gedichten die hij verzamelde in de ziekenkamer. Er is ook sprake van moord en doodslag in de teksten. Heeft de professor het allemaal juist begrepen? En wat verzwijgt hij?
Lily had een oud kistje met schildersgerief, H. hield een veilingshuis open, zo ontmoetten ze mekaar. Als Liefde tussen twee mensen verandert in razernij, loopt het goed fout. Het oude kistje, wat papier en verfjes moesten hem helpen rust te vinden in de kamer van de gesloten afdeling. Lily zou hem helpen.
Als ze hoort hoe de professor alles interpreteert tijdens de lezing, vraagt ze luidop waarom hij zijn patiënt in de steek gelaten heeft. Hoe gaat het eigenlijk met Lily nu H. gestorven is? En wie was H. ?
Verder lezen

De boekenzolder uit Sellingen

Logo De boekenzolder

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De boekenzolder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De boekenzolder
  • Na uw bestelling ontvangen u en De boekenzolder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De boekenzolder vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De boekenzolder kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.