Hüsken, Danka - Mandala's op zijde / schilderen op zwarte, wit

Schrijver:
Titel: Mandala's op zijde / schilderen op zwarte, witte en gekleurde zijde
ISBN: 9789077247112
Taal: Nederlands
Uitgever: Akasha - Eeserveen
Bijzonderheden: 2003, paperback, mooi exemplaar, snel leverbaar
Prijs: € 2,99 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Samenvatting
Zijdeschilderen is een oude techniek die oorspronkelijk afkomstig is uit China en Azi', en die begin vorige eeuw ook in Europa in zwang kwam. Sinds de tachtiger jaren is de kunst van het schilderen op zijde in Europa sterk toegenomen.
Zijde is een briljant en dankbaar materiaal om je dromen en visioenen op uit te beelden. Het schilderen van mandala's op witte, zwarte en gekleurde zijde is een beleving op zichzelf. De maagdelijkheid van witte zijde - zo fijn en zuiver - nodigt je uit om het beste in jezelf te laten zien en moedigt je aan je eerste penseelstreken aan de zijde toe te vertrouwen. Gekleurde zijde schept - naast de briljantie van het materiaal - de mogelijkheid om kleur op kleur en vorm op vorm te stapelen binnen de cirkelvorm van de mandala. Daarentegen vraagt zwarte zijde om heldere afbeeldingen en kleurschakeringen. Zo dragen afgebeelde motieven bij tot de diepte en de bijzondere glans die uitgaat van de zwarte zijde.
Op eenvoudige wijze worden in dit boek technieken en werkwijzen aangereikt zodat je er direct mee aan de slag kunt. Het enige wat je nodig hebt is een paar lapjes zijde, enkele kleuren zijdeverf en aquarelpenselen. Een boek voor beginners en gevorderden.
Verder lezen

goed-beter-best

goed-beter-best uit Gramsbergen

Geen mail ontvangen na uw bestelling? Controleer de map met ongewenste mail (SPAM).
Ons complete boekenaanbod vindt u door in de rechterbovenhoek (zoeken)...goed-beter-best...in te vullen.
Na uw bestelling ontvangt u -normaal gesproken- binnen 2 dagen een bevestigingsmail van de ontvangst van uw bestelling met daarin de verzendkosten en een rekeningnummer. Zodra uw betaling/bijschrijving is ontvangen zal uw bestelling -zorgvuldig verpakt - worden verstuurd.
Hebt u een boek met spoed nodig dan kan dat geregeld worden !
Tot slot: ongezien een boek bestellen is een zaak van wederzijds vertrouwen. Bij voorbaat DANK VOOR UW VERTROUWEN.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij goed-beter-best

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met goed-beter-best
  • Na uw bestelling ontvangen u en goed-beter-best een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van goed-beter-best vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • goed-beter-best kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.