Dieleman Gré - Grenzenloos tuinieren

Schrijver:
Titel: Grenzenloos tuinieren
ISBN: 9789076372013
Taal: Nederlands
Uitgever: Schema Editor Services
Bijzonderheden: 1998, 159pp, Gebonden In uitstekende staat
Prijs: € 11,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Een boek over tuinen in het Nederlandse Zeeuws-Vlaanderen en het Belgische Oost- en West-Vlaanderen die af en toe open zijn voor het publiek. De tuinen zijn alleen geselecteerd op hun al dan niet (een weekeind) open zijn en niet op kwaliteit. De kwaliteit van de tuinen is dan ook heel divers. Van elke tuin wordt door de schrijfster een verhaal verteld en dat verhaal is geïllustreerd met kleurenfoto's. Deze foto's zijn veelal van de eigenaren afkomstig, wat duidelijk te zien is in de sterk wisselende kwaliteit. De schrijfster bezocht de tuinen en noteerde -verstoken van enige kennis op plantengebied- de verhalen van de eigenaren. Het resultaat is een boek dat wemelt van de fouten, niet alleen in de wetenschappelijke plantennamen, maar ook in de Nederlandse. Echte tuinliefhebbers waarvoor het boek bedoeld is, zullen zich hieraan ergeren, terwijl sommige tuineigenaren wensten dat zij niet in het boek stonden. Het idee is leuk, maar daar blijft het dan ook bij.
Verder lezen

Plant en boek uit Laren NH

particulier
Tenzij anders vermeld zijn de boeken zonder stickers, ex libris, naam vorige eigenaar of tekst.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Dieleman Gré - Grenzenloos tuinieren

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Plant en boek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Plant en boek
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Plant en boek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Plant en boek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Plant en boek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.