J.C. Hedgecock - Wake Up ! Time is Running Out Volume 1

Schrijver:
Titel: Wake Up ! Time is Running Out Volume 1
Taal: Engels
Uitgever: J.C. Hedgecock publications
Bijzonderheden: NIEUW EXEMPLAAR
Prijs: € 14,00
Verzendkosten: € 3,70 (binnen Nederland)
Meer info:
WAKKER WORDEN DE TIJD RAAKT OP , is het eerste boek uit de serie Funderingen Voor Geestelijke Rijpheid. Deel 1 voorziet in eenvoudige, getailleerde instructies over het identificeren van geestelijke hindernissen en noodzakelijke de stappen om deze uit je leven te verwijderen. Het geeft praktische instructies van hoe je in de aanwezigheid van God kunt komen en een liefhebbende, vervullende relatie met Hem te hebben. Je zult niet alleen ontdekken hoeveel God van je houdt, maar ook genieten van gemeenschap met Hem naarmate Hij Zijn doel voor jouw leven zal openbaren. Jouw houding naar overtuiging van zonden en bekering zal veranderen.

Het boek behandeld vele waarheden die bijbels bewezen zijn en het zal je helpen op gebieden waar je leugens en valse leerstellingen hebt gelooft. Deze leugens neutraliseren het eenvoudige geloof welk je nodig hebt voor een standvastige fundering. De hoofdstukken behandelen verschillende onderwerpen die jouw leven zullen veranderen, inclusief Gods onmetelijke liefde voor jou, funderingen leggen, hoe je geestelijk wordt, echte bekering en hoe je wijsheid en kennis kunt ontvangen van God. Het bevat vele praktische toepassingen die onmiddellijk kunnen worden toegepast. Als het je niet lukt om de stem van de Heer constant te horen, zul je ontdekken dat je snel in staat bent om Hem te horen naarmate je de eenvoudige waarheden in dit boek toepast. Je zult openbaringen ontvangen die je zullen helpen om de kwesties te overwinnen die je al jaren hebben gehinderd.
Verder lezen

Servants of the Lord

particulier

Servants of the Lord uit Maastricht

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

J.C. Hedgecock - Wake Up ! Time is Running Out  Volume 1 J.C. Hedgecock - Wake Up ! Time is Running Out  Volume 1

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Servants of the Lord

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Servants of the Lord
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Servants of the Lord een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Servants of the Lord vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Servants of the Lord kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.