Kaplan, Edgar Sheinwold, Alfred - Ekas Het revolutionaire a

Schrijver:
Titel: Ekas Het revolutionaire amerikaanse biedsysteem
Taal: Nederlands
Uitgever: Uitgeverij Kosmos Amsterdam - Antwerpen 1959
Bijzonderheden: geb. hardcoverin groen linnen in relief en goudopdruk 228pp. zeer goed, omslag gehavend, kleine naam voorin
Prijs: € 9,80
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Standard American is een bridge biedsysteem. Het systeem komt oorspronkelijk uit de Verenigde Staten en wordt veel gebruikt bij online bridge. Het is een eenvoudig, natuurlijk systeem dat veel bridgers snel onder de knie hebben.

Er wordt vanaf 12 punten (Honneurpunten, HCP, High Card Points, Milton Work Count) geopend. De openingen van 1♣ en 1♦ beloven ten minste een driekaart, volgens het better minor-principe. Hierna wordt in de basis reëel geboden. De openingen van 1♥ en 1♠ beloven ten minste een vijfkaart. De 1SA opening belooft 15-17 punten en een gebalanceerde hand. Deze opening wordt gevolgd door de Staymanconventie en de Jacoby transfers. De 2♣ opening is mancheforcing, waarna het 2♦ antwoord een wachtbod is. De openingen van 2♦, 2♥ en 2♠ zijn zwak, ze beloven 5-11 punten en een zeskaart (in sommige partnerships kan het ook op een vijfkaart). Na deze zwakke openingen is 2SA een positief antwoord en toont mancheinteresse. De 2SA opening belooft 20-22 punten, waarna net als na 1SA gebruik wordt gemaakt van Stayman en Jacoby. De openingen op drieniveau zijn preëmptief.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Kaplan, Edgar    Sheinwold, Alfred - Ekas  Het revolutionaire amerikaanse biedsysteem

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.