Tannen, D. - Woorden aan het werk / druk 1

Schrijver:
Titel: Woorden aan het werk / druk 1
ISBN: 9789053332986
Taal: Nederlands
Uitgever: Prometheus, Uitgeverij
Bijzonderheden: 1995, paperback
Prijs: € 2,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
"De wereldvermaarde sociolinguïste DEBORAH TANNEN heeft haar onderzoeksterrein verlegd van de huiskamer naar het kantoor. In haar vorige boeken ""je begrijpt me gewoon niet"" en ""dat bedoelde ik niet"" richtte Tannen zich op de vaak onverkwikkelijke som der misverstanden in relaties die het gevolg is van de verschillende spreekstijl van mannen en vrouwen. In Woorden aan het werk neemt ze de gevolgen van slechte communicatie op de werkvloer onder de loep, Tannen heeft voor dit onderzoek in vele bedrijven meegedraaid. talloze vergaderingen bijgewoond, haar cassette-recorder op uiteenlopende werkplekken achtergelaten, en natuurlijk ontelbare persoonlijke gesprekken gevoerd. Op basis van een overvloed aan materiaal toont zij aan dat de manier waarop we op ons werk praten in hoge mate bepaalt hoe we beoordeeld worden, of we promotie maken, of we voor vol worden aangezien. En opnieuw blijkt dat met name de verschillende spreekstijl van mannen en vrouwen ook op het werk een goede samenwerking, en"
Verder lezen

boekenliefhebber uit Apeldoorn

particulier
Alle boeken worden met de grootst mogelijke inzet ingepakt en verzonden. De verzending is voor risico van de koper.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Tannen, D. - Woorden aan het werk / druk 1

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekenliefhebber

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met boekenliefhebber
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en boekenliefhebber een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van boekenliefhebber vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • boekenliefhebber kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.