Winterson, Jeanette . Vertaling Geertje Lammers Omslagontwerp Jos Pe

Schrijver:
Titel: Kersen Sexen Dit moet gewoon gelezen en herlezen worden
ISBN: 9789025455651
Taal: Nederlands
Uitgever: Poema Pocket Contact B.v. Uitgeverij te Utrecht uit 1995 3e Druk April
Bijzonderheden: Pocket 153 pagina's 18x11 formaat Omslagbeeld Henri Matisse De Dans
Prijs: € 8,75
Verzendkosten: € 3,90 (binnen Nederland)
Meer info:
Sexing the Cherry Oorspronkelijke Titel
De gigantische vrouw met de honden vist ± 1630 een jongetje uit de Thames. Ze noemt hem Jordan en voor haar is hij een zoon. Als jongeman volgt hij de ontdekkingsreiziger Tradescant naar de West en brengt hij exotische vruchten mee naar Engeland. De vrouw en de jongen 'zien' en herinneren zich gruwelijke en fantastische verhalen, en zij worden op hun beurt, 'herinnerd' door twee mensen in Londen anno 1990: zo zouden de goede eigenschappen van stam en loot gecombineerd worden als bij het enten van vruchtbomen (cf. titel). De claim van de titel wordt niet door het verhaal waargemaakt. De vruchtensymboliek is niet een geïntegreerd deel van de roman geworden; de stemmen van de twee hoofdpersonen klinken geforceerd verschillend. De nadruk in dit boek blijft op de gruwelsprookjes - maar die kunnen, als 'fantasy', ook zonder dit ambitieuze romankader. Goede vertaling.
Verder lezen

De Olde Jan uit Herwen

particulier

Logo De Olde Jan

de olde Jan Van alles en nog wat en
donderdag en zaterdag morgen snuffelmorgen .. de olde Jan nu ook op twitter ... er is geen betere buur dan de natuur Januari is de Louwmaand de natuur in Januari : kleumende ijsvogels en bloeiende toverhazelaar & februari - sprokkelmaand .. Maart - Lentemaand .. April, Grasmaand & Filosofiemaand .. Mei, Bloeimaand. Juni Zomermaand. Juli Hooimaand. Augustus Oogstmaand. September Herfstmaand.Oktober, Wijnmaand, November Slachtmaand. December, Wintermaand met Onnozele kinderen .. wilt Uw zeker zijn laat het ons weten dan verzenden wij met bar code , Bezorging vindt plaats via TNT
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Winterson, Jeanette . Vertaling Geertje Lammers Omslagontwerp Jos Peters - Kersen Sexen  Dit moet gewoon gelezen en herlezen worden Winterson, Jeanette . Vertaling Geertje Lammers Omslagontwerp Jos Peters - Kersen Sexen  Dit moet gewoon gelezen en herlezen worden Winterson, Jeanette . Vertaling Geertje Lammers Omslagontwerp Jos Peters - Kersen Sexen  Dit moet gewoon gelezen en herlezen worden Winterson, Jeanette . Vertaling Geertje Lammers Omslagontwerp Jos Peters - Kersen Sexen  Dit moet gewoon gelezen en herlezen worden

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Olde Jan

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met De Olde Jan
  Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
 • Na uw bestelling ontvangen u en De Olde Jan een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Olde Jan vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • De Olde Jan kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.