Becklund, L. - De gouden kooi

Schrijver:
Titel: De gouden kooi
ISBN: 9789069749303
Taal: Nederlands
Uitgever: Boekerij
Bijzonderheden: 2007, paperback
Prijs: € 7,50
Verzendkosten: € 7,25 (binnen Nederland)
Meer info:
Zainab Salbi was elf jaar oud toen haar vader door Saddam Hoessein werd 'uitverkoren' om zijn persoonlijke piloot te worden. VAnaf dat momnet leefden Zainab en haar familie verplicht aan zijn hof. Zainabs moeder leerde haar dochter de technieken om hun onvrijwillige verblijf in 'de kooi met gouden tralies' te overleven: Verberg je gevoelens achter een plastic glimlach, zeg altijd ja, en probeer de misdaden die je om je heen ziet meteen te vergeten. Toen Zainab twintig was, werd ze door haar ouders uitgehuwelijkt aan een veel ouder landgenoot in Amerika. Ze besloot haar banden met haar familie te verbreken: waarom hadden ze haar zo plotseling weggestuurd?
Pas jaren later op het sterfbed van haar moeder, hoort ze de vreselijke waarheid. Het was in Bagdad publiek geheim dat Saddam Hoessein vrouwen aan het hof mishandelde, verkrachtte en vernederde. Hij kreeg altijd zijn zin. En hij had zijn oog laten vallen op Zainab...
Verder lezen

DiGro's boeken uit Lobith

particulier

Logo DiGro's boeken

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Becklund, L. - De gouden kooi

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij DiGro's boeken

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met DiGro's boeken
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en DiGro's boeken een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van DiGro's boeken vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • DiGro's boeken kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.