boekenbinder is momenteel afwezig,boekenbinder heeft de volgende melding achtergelaten:

Wegens verbouwing is Boekenbinder t/m 30-04-2024 afwezig

De verkoper verwacht te reageren na 30-04-2024
Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Angela Harberts - Mijn Bloedeigen Dochter - Leukemie -

Schrijver:
Titel: Mijn Bloedeigen Dochter - Leukemie -
ISBN: 9789090290379
Taal: Nederlands
Uitgever:
Bijzonderheden: Als nieuw
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Samenvatting
Angela Harberts vertelt over de leukemie van haar dochter. Mijn bloedeigen dochter is het verhaal over een meisje van negen jaar wat leukemie krijgt.
Haar moeder schrijft over de twee jaar durende behandeling en alles wat er nog meer gebeurde in deze jaren en de periode erna. Met haar dochter, Gigi gaat het weer goed en juist dat verdient aandacht.

Angela verwoordt haar ervaringen op een boeiende en soms zelfs humoristische manier. Je merkt hoe onhandig en ongemakkelijk het ziekenhuis soms is, ervaart haar confrontaties met artsen en voelt de zorgen om haar kind. Met elke bladzijde groeit je hoop op een goede afloop en tegelijk het besef dat dit er voor sommigen helaas niet inzit.
Door haar eerlijke en heerlijke manier van schrijven weet Angela te boeien met een moeilijk bespreekbaar onderwerp. Duidelijk wordt dat niets meer vanzelfsprekend is als je dit overkomt. En dat je maar één ding wilt: dat je kind beter wordt, liefst met de steun van anderen.

Verslag van een moeilijke periode dat het verdient om te worden gelezen. Alleen al omdat je dan, net als ik, al het goede in je eigen leven net even wat meer waardeert.
Verder lezen

boekenbinder uit Egmond-Binnen

particulier

Logo boekenbinder

Let op! Kijk ook in uw map "ongewenste mail". Soms komen berichten van Boekwinkeltjes.nl daarin terecht.
De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum en een wunderkammer met etnografica, naturalia en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Van maart t/m november ieder weekend van 15.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

De verkoper zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Angela Harberts - Mijn Bloedeigen Dochter - Leukemie -