Bookmakers Vertalersteam - Eindelijk! De Lairesse

Schrijver:
Titel: Eindelijk! De Lairesse
ISBN: 9789462620964
Taal: Nederlands
Uitgever: Waanders Uitgevers
Bijzonderheden: 2016, 176pp, Softcover, AS NEW , Afm. 24x27 cm.
Prijs: € 89,00
Verzendkosten: Gratis (binnen Nederland)
Meer info:
Deze uitgave is verschenen ter gelegenheid van de tentoonstelling “Eindelijk! De Lairesse”. Van 10 September 2016 t/m 22 Januari 2017 in Rijksmuseum Twente in Enschede.

Dit was de eerste en grootste overzicht tentoonstelling van Gerard de Lairesse(1640-1711) in Nederland sinds mensenheugenis.
Deze prachtige tentoonstelling was een enorm succes en deze monografie in de Nederlandse taal is tevens de meest volledige die er van hem bestaat.
In deze monografie staan ruim 107 kleurafbeeldingen en ruim 78 afbeeldingen in zwart/wit.
Aan het eind van de tentoonstelling was deze monografie dan ook volledig uitverkocht.

Gerard de Lairesse was actief in de gouden eeuw van Nederland, waarin tevens de volgende kunstenaars ook actief waren :

Rembrandt van Rijn, Johannes Vermeer, Frans Hals, Ferdinand Bol, Govert Flinck, Albert Cuyp (Aelbert Jacobsz. Cuyp), Jan Steen, Bartholomeus van der Helst, Jan Davidsz. de Heem, Cornelis de Heem, Jan Jansz. de Heem, Abraham Mignon, Willem Claesz. Heda, Pieter Claesz. , Pieter de Ring, Gerrit Dou, Pieter de Hooch of Pieter de Hoogh , Gerard ter Borch, Gabriel Metsu, Frans van Mieris, Eglon van der Neer, Jacob Ochtervelt, Meindert Hobbema, Caspar Netscher, Aert de Gelder, Aert van der Neer, Johannes Cornelisz. Verspronck, Adriaen van Ostade, David Teniers de Jonge, Judith Leyster, Jan Miense Molenaar, Jan van de Capelle, Salomon Jacobsz. van Ruysdael, Willem van Aelst, Rachel Ruysch, Willem Kalf, Balthasar van der Ast, Jan Baptist Weenix, Judith Leyster, Adriaen Coorte.


Deze monografie wordt goed verpakt en gratis aangetekend verzonden binnen Nederland & België.
Verder lezen

Jupiter uit Ede

particulier

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Bookmakers Vertalersteam - Eindelijk! De Lairesse Bookmakers Vertalersteam - Eindelijk! De Lairesse Bookmakers Vertalersteam - Eindelijk! De Lairesse Bookmakers Vertalersteam - Eindelijk! De Lairesse

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Jupiter

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Jupiter
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Jupiter een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Jupiter vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Jupiter kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.