Menten, Tosca - Het grote boek van kereltje Kareltje

Schrijver:
Titel: Het grote boek van kereltje Kareltje
ISBN: 9789000316380
Taal: Nederlands
Uitgever: van Goor
Bijzonderheden: 2012, paperback (2012 ) mooi exemplaar, snel leverbaar / past niet door een brievenbus (380bladz.)
Prijs: € 6,99 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Betreft een bundel van drie eerder verschenen boeken ...1)Kereltje Kareltje 2) Kereltje Kareltje en het boomvlot 3) Kereltje Kareltje wordt beroemd
---------------------------------------------------------------------------------------
Samenvatting ................

Kareltje slaat en blaast en strijkt en trommelt. Hij maakt steeds meer herrie. Het publiek begint te juichen. Kareltje slaat nog harder. Pang! Hij slaat een fles stuk. Hij pakt de fluit en blaast zo hard als hij kan. De fluit doet het niet meer.

Een deksel valt van het orkest. De laatste snaar springt van de viool. Maar het maakt Kareltje niet uit. Boem - kledder - pang - boing boing! Kareltje is een eersteklas kluns, vindt zijn vriendin Sas. Want als Kareltje iets doet, gaat er altijd wel iets verkeerd. Of er gaat iets stuk. Zelfs als hij alleen maar op een vis hoeft te passen, wordt het een enorme troep. In dit dikke verzamelboek staan al hun grote en kleine avonturen. Opa bouwt een piraten-boomvlot in de perenboom en Kareltje wordt beroemd met zijn eigen solo-orkest.

Tussendoor moeten Kareltje en Sas proberen geen ruzie te krijgen met hun verschrikkelijke buurvrouw Pruik. Maar ook dat is nog best moeilijk! vanaf 6 jaar om voor te lezen vanaf 8 jaar om zelf te lezen
Verder lezen

goed-beter-best

goed-beter-best uit Gramsbergen

Geen mail ontvangen na uw bestelling? Controleer de map met ongewenste mail (SPAM).
Ons complete boekenaanbod vindt u door in de rechterbovenhoek (zoeken)...goed-beter-best...in te vullen.
Na uw bestelling ontvangt u -normaal gesproken- binnen 2 dagen een bevestigingsmail van de ontvangst van uw bestelling met daarin de verzendkosten en een rekeningnummer. Zodra uw betaling/bijschrijving is ontvangen zal uw bestelling -zorgvuldig verpakt - worden verstuurd.
Hebt u een boek met spoed nodig dan kan dat geregeld worden !
Tot slot: ongezien een boek bestellen is een zaak van wederzijds vertrouwen. Bij voorbaat DANK VOOR UW VERTROUWEN.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij goed-beter-best

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met goed-beter-best
  • Na uw bestelling ontvangen u en goed-beter-best een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van goed-beter-best vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • goed-beter-best kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.