Op zoek naar Nemo. Disney boekenclub

Schrijver:
Titel: Op zoek naar Nemo. Disney boekenclub
ISBN: 9789058552891
Taal: Nederlands
Uitgever: Disney Pixar
Bijzonderheden: NIEUW hardcover
Prijs: € 3,50
Verzendkosten: € 5,00 (binnen Nederland)
Meer info: Voor meer boeken over dit onderwerp kunt u in onze catalogus zoeken op de volgende trefwoorden: kinderboeken, Disney. We hebben een ruime selectie Disney boeken.

wereldtaalliteratuur

particulier

wereldtaalliteratuur uit Koog aan de Zaan

Wij hanteren vaste verzend- en afhandelingskosten van 5,00 NL / 10,00 BE per bestelling. Bestel meerdere boeken tegelijk om zo verzendkosten uit te sparen!
Bestelt u voor meer dan 50 euro aan boeken krijgt u 5% korting, bestelt u voor meer dan 100 euro aan boeken krijgt u 10% korting.
Als u een boek wilt kopen maar het elders goedkoper (incl. verzendkosten) vindt, kunt u contact met ons opnemen. We staan open om onze prijzen bij te stellen.
We hebben een ruime selectie kinderboeken, literatuur (in vertaling), en boeken over godsdienst, reizen en taalkunde. Al onze boeken zijn voorzien van trefwoorden om het zoeken te vergemakkelijken.
Ik ben een particuliere verkoper en eenmaal bestelde boeken kunnen niet worden geretourneerd.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij wereldtaalliteratuur

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met wereldtaalliteratuur
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en wereldtaalliteratuur een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van wereldtaalliteratuur vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • wereldtaalliteratuur kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.