Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Specht, Rudolf - Vogels van maand tot maand

Schrijver:
Titel: Vogels van maand tot maand
ISBN: 9789052105246
Uitgever: Tirion, 2003
Bijzonderheden: Zeer nete gebonden boek,93 pag.
Prijs: € 4,75 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Samenvatting;
Vogels van maand tot maand is bedoeld voor mensen die willen beginnen met vogelwaarneming: een hobby voor jong en oud, geschikt voor elk jaargetijde.
Veel vogelsoorten leven in de omgeving van de mens en die kunnen we zonder veel moeite bekijken. Maar van de meeste soorten moet men weten waar en in welk jaargetijde men ze kan tegenkomen. Wie vogels kijkt, stelt zichzelf voortdurend allerlei vragen over hun leefwijze, over hun gedrag et cetera.
De antwoorden op deze vragen en veel andere wetenswaardigheden vindt men in dit boek: twaalf hoofdstukken, voor elke maand een, geven een overzicht van het vogeljaar. Er wordt verteld wat de vogels in die maand doen, ‘vogels van de maand’ worden beschreven en men wordt aangespoord zelf dingen te doen: vogels waarnemen, broedvogels inventariseren, veren verzamelen, wintervoedering et cetera.
Vogels van maand tot maand

Veel vogelsoorten leven in de omgeving van de mens en die kunnen wij zonder veel moeite bekijken. Maar van de meeste soorten moet u weten waar en in welk jaargetijde u ze kunt waarnemen. Wie vogels kijkt, stelt zichzelf voortdurend allerlei vragen over hun leefwijze, hun gedrag en specifieke eigenschappen, over het wonder van de vogeltrek et cetera. De antwoorden op deze vragen en veel andere wetenswaardigheden vindt u in dit boek: twaalf hoofdstukken, voor elke maand een, geven een overzicht van het vogeljaar.
Verder lezen

Ankerboek uit Uithuizermeeden

particulier
DE REKENING WIL NOG WEL EENS IN DE SPAM BELANDEN DUS ALS u BINNEN 3 DAGEN NIETS HOORT KIJK DAAR DAN EVEN
Ankerboek is een Algemeen antiquariaat.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Specht, Rudolf - Vogels  van maand tot maand