F.L.P.A. Rutten, arts - Alles over EHBO

Schrijver:
Titel: Alles over EHBO
ISBN: 8718265773035
Taal: Nederlands
Uitgever:
Bijzonderheden: redelijke staat
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Dit deel van de Nieuwe Medische Encyclopedie is, zoals de titel al aangeeft, geheel gewijd aan de EHBO, de eerstehulpverlening bij ongelukken. Allereerst moet evenwel worden opgemerkt, dat dit boek niet mag worden beschouwd als een handleiding voor EHBO. Om zich volleerd EHBO-er te mogen noemen, moet men namelijk over geoefendheid beschikken. Die geoefendheid kan dit boek natuurlijk niet verschaffen. Het volgen van een EHBO-cursus is daartoe de aangewezen weg. Door de samenstellers is het begrip 'ongeluk' doelbewust zeer ruim genomen. Ook aan gebeurtenissen die gewoonlijk niet als ongelukken worden aangemerkt maar die niettemin snelle hulp vereisen - zoals een hartinfarct of plotseling optredende geestelijke nood -, is in dit boek aandacht geschonken.
Verder lezen

boekenbinder

Logo boekenbinder

De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum, etnografica en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Ieder weekend van 14.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

F.L.P.A. Rutten, arts - Alles over EHBO

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekenbinder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met boekenbinder
  • Na uw bestelling ontvangen u en boekenbinder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van boekenbinder vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • boekenbinder kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.