Ruyslinck, Ward - Het dal van Hinnom

Schrijver:
Titel: Het dal van Hinnom
Taal: Nederlands
Uitgever: Manteau
Bijzonderheden: 1969, 4e druk, 304 pp paperback (in goede staat!, naam voorin) Staat van het boek: 7.5-8.0
Prijs: € 4,50
Verzendkosten: € 4,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Ward Ruyslinck - Het dal van Hinnom
(Manteau)
4e druk 1969
304 pp paperback
(in goede staat!, naam voorin)
Staat van het boek: 7.5-8.0

Ongewijzigde herdruk van een van Ruyslincks beste romans. Ook in dit werk staat het lijden van de mens en zijn nutteloze poging de zin daarvan te ontdekken centraal. Alles draait om de maatschappelijke tegenstellingen tussen de verschoppelingen, die altijd verliezen en de "kliek" succesvollen, die winnen zolang zij elkaar beschermen. De verschillende figuren spelen beurtelings de hoofdrol, zodat zij allen van binnen en van buiten werden getoond. Zij zijn dan ook minder "zwart-wit" geschilderd dan soms in ander werk van de schrijver (o.a. "Het reservaat"). De roman getuigt van een grote afkeer van de godsdienst, de kerk en haar dienaren, die telkens de zijde van de bezittende klasse kiezen. De hier en daar al te nadrukkelijke symboliek en de overdaad aan wereldbeschouwelijke uitweidingen doen afbreuk aan het verhaal, dat voor zichzelf zou kunnen spreken. De dood is voortdurend aanwezig, de zinloosheid van het wereldse bestaan keer op keer benadrukkend.

Prijs €4,50
Verder lezen

Stanley&Livingstone

particulier

Stanley&Livingstone uit Utrecht

Logo Stanley&Livingstone

Van Harte Welkom bij Stanley&Livingstone!
GRATIS verzending bij besteding van €20,- of meer (naar Belgie €25,-), nog eens 10% KORTING bij besteding van €40,- of meer.
U kunt kiezen uit een gevarieerd en alsmaar groeiend aanbod aan literatuur en romans, Engelstalige, Franstalige, Duitstalige en ook Spaanstalige boeken, maar ook Esoterie, Psychologie en Filosofie.
Alleszins de moeite waard om eens rond te kijken!
ZIEN WAT U KOOPT!
Alle boeken zijn ruimschoots voorzien van foto's zodat u een goed beeld krijgt van het boek. De staat van het boek is vaak omschreven en voorzien van een cijfer op de schaal van 1 tot 10. 10 = Nieuwstaat.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Ruyslinck, Ward - Het dal van Hinnom Ruyslinck, Ward - Het dal van Hinnom Ruyslinck, Ward - Het dal van Hinnom

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Stanley&Livingstone

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Stanley&Livingstone
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Stanley&Livingstone een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Stanley&Livingstone vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Stanley&Livingstone kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.