boekenbinder is momenteel afwezig,boekenbinder heeft de volgende melding achtergelaten:

Wegens verbouwing is Boekenbinder t/m 30-04-2024 afwezig

De verkoper verwacht te reageren na 30-04-2024
Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Fahrmann - Kip en de haan

Schrijver:
Titel: Kip en de haan
ISBN: 9789030399544
Taal: Nederlands
Uitgever: La Caravelle
Bijzonderheden: 1990, Gebonden, 34pp zgan 9789030399544 075 De meestal grote, gekleurde illustraties hebben veelal een sfeer die doet denken aan sommige middeleeuwse schilderijen: een kombinatie van statisch en naïef symbolisme. Vooral geschikt om voor te lezen aan
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Legende waarin een middeleeuws gezin op pelgrimstocht gaat naar het graf van de apostel Jacobus in Santiago de Compostella (Spanje), als dank voor de genezing van hun enige zoon Jacob. Jacob wordt daar door een meisje beschuldigd van diefstal, maar de aanwezigheid van een haan en en kip zorgt ervoor dat het 'misdrijf' wordt opgelost. De manier waaróp wordt als een goddelijk ingrijpen gezien en sindsdien staat er in de kerk van Santo Domingo een kostbare kooi waarin tot op heden een witte haan en een witte kip worden gehouden, zo vertelt het verhaal. Sfeervol, goed uitgebalanceerde prentvertelling met een prima woordkeus, waaruit duidelijk blijkt hoe het geloof van de mens uit de middeleeuwen in God en het goddelijke met het dagelijks leven verweven is. De meestal grote, gekleurde illustraties hebben veelal een sfeer die doet denken aan sommige middeleeuwse schilderijen: een kombinatie van statisch en naïef symbolisme. Vooral geschikt om voor te lezen aan kinderen vanaf ca. 8 jaar.
Verder lezen

boekenbinder uit Egmond-Binnen

particulier

Logo boekenbinder

Let op! Kijk ook in uw map "ongewenste mail". Soms komen berichten van Boekwinkeltjes.nl daarin terecht.
De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum en een wunderkammer met etnografica, naturalia en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Van maart t/m november ieder weekend van 15.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

De verkoper zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Fahrmann - Kip en de haan