Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Dijksen, Adriaan & Frits-Jan Maas - Gids voor de vogels van Tex

Schrijver:
Titel: Gids voor de vogels van Texel
Taal: Nederlands
Uitgever: Het Open Boek Texel
Bijzonderheden: 1992, 1e ed, 120 pp, hardback, prima
Prijs: € 35,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info: Als het u alllen om de gids gaat, kunt u beter de paperback kopen. Dit is de schaarse hardcover in prima staat, zeer geschikt voor de verzamelaar.

De Steenloper uit Groningen

Logo De Steenloper

TE KOOP GEVRAAGD: COLLECTIES BOEKEN OVER VOGELS, BIOLOGIE, NATUUR. Mail naar arenaria@home.nl voor uw aanbiedingen of om een afspraak te maken.
Duizend boeken over wilde vogels.
Wij reageren meestal dezelfde dag op uw bestelling. Kijk in uw SPAM als u geen bericht ziet.
Boeken worden zo volledig mogelijk beschreven op een schaal van GOED (compleet maar zeer gebruikt, meestal geen of een kapotte stofomslag), HEEL GOED (gebruikt, schoon boek, kan in geschreven zijn, stofofomslag kan slijt hebben), PRIMA (kan heel licht gebruikt zijn of lang in een winkel gestaan hebben) en ALS NIEUW (dit betekent eigenlijk nieuw - boek is geschikt voor de purist-verzamelaar of om cadeau te geven). Weest er dus op verdacht dat goed eigenlijk niet zo best is.
Verzendkosten: brievenbuspost binnen NL met PostNL 3,60, pakket binnen NL met DHL 5,99, naar BE is het meestal met DPD voor 6,85.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Dijksen, Adriaan & Frits-Jan Maas - Gids voor de vogels van Texel Dijksen, Adriaan & Frits-Jan Maas - Gids voor de vogels van Texel Dijksen, Adriaan & Frits-Jan Maas - Gids voor de vogels van Texel Dijksen, Adriaan & Frits-Jan Maas - Gids voor de vogels van Texel