Sauer - Edelherten

Schrijver:
Titel: Edelherten
ISBN: 9789029096171
Uitgever: Meulenhoff, Uitgeverij
Bijzonderheden: Gebonden, goede staat
Prijs: € 10,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Recensie(s)
Een informatief boekje, waarin een jaar lang het leven van edelherten wordt gevolgd. Veel aandacht voor het mannetje: verzamelen van een eigen groep hinden en verdediging tegen andere mannetjes. Verder ook veel aandacht voor het gewei en het jonge kalfje. Van dit laatste een serie bijzondere foto's over geboorte en eerste levensweken. Duidelijke tekst, gedrukt in grote letter en verdeeld over twee kolommen per pagina. De kleurenfoto's (gedeeltelijk heel en half pagina-formaat) nemen een belangrijke plaats in. Ze zijn tussen de tekst geplaatst en sluiten daar goed bij aan. Geen bijschriften. Onbekende termen worden in de tekst verklaard. Bevat geen inhoudsopgave en trefwoordenregisters. De oorspronkelijk Zwitserse uitgave is bewerkt en aangepast aan Nederlandse situatie (Veluwe). Kan zonder voorkennis zelfstandig gebruikt worden door kinderen vanaf ca. 9 jaar (naslagwerk, voorbereiding spreekbeurt e.d.). Daarnaast door de foto's geschikt als kijk/praatboek voor jongere kinderen.
Verder lezen

boekenbinder

Logo boekenbinder

De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum, etnografica en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Ieder weekend van 14.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekenbinder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met boekenbinder
  • Na uw bestelling ontvangen u en boekenbinder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van boekenbinder vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • boekenbinder kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.