Ewers, H.G. - Perry Rhodan, 363: Nacht tussen de zonnen

Schrijver:
Titel: Perry Rhodan, 363: Nacht tussen de zonnen
Taal: Nederlands
Uitgever: De Romanpers
Bijzonderheden: Betreft een paperback exemplaar uit 1978 in redelijk goede staat. Wat slijtage op de rug en papier verkleurd.
Prijs: € 0,75 (Excl. verzendkosten)
Meer info: Post

Jateg 2H Boeken uit Slootdorp

zakelijk

Logo Jateg 2H Boeken

Geachte heer/mevrouw, allereerst dank u wel voor de aandacht voor onze boekwinkel. Wij zijn een boekwinkel geboren uit een passie voor boeken. Wij besteden daarom veel aandacht aan de beschrijvingen van de boeken en de geplaatste foto's zijn altijd van het desbetreffende boek. De boeken op boekwinkeltjes.nl kunt u ook vinden op onze eigen website: 2hboeken.nl. Bestellingen worden standaard via DHL of postnl (indien mogelijk) naar uw thuisadres in Nederland verstuurd. Mocht u uw bestelling anders verzonden willen hebben (bv opengeslagen) dan gaarne dit aangeven in het opmerkingen veld. Bestellingen naar België worden middels DPD naar het thuisadres verstuurd. Mocht u het liever naar een DPD servicepunt of via een ander postbedrijf verstuurd hebben dan is dit meestal geen probleem. Dit graag aangeven in het opmerkingenveld. Na aankoop boek gaarne uw spam mailbox in de gaten houden. Het gebeurt regelmatig dat onze reply daar terecht komt.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Ewers, H.G. - Perry Rhodan, 363: Nacht tussen de zonnen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Jateg 2H Boeken

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Jateg 2H Boeken
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Identiteit verkoper:
    2H Boeken
    Kamer van Koophandel nummer: 64552497
    NL002090383B67
    www.2hboeken.nl
  • Na uw bestelling ontvangen u en Jateg 2H Boeken een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Jateg 2H Boeken vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Jateg 2H Boeken kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.